problemy z motocyklami
• Strona 1 z 1
problemy z motocyklami
co zrobic jak nie am ladowania w yamaha r6
- bzyk.1992
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
ja bym kopnął 4 razy w rurę wydechową, a jak nie pomoże to zepchnąłbym ją z urwiska, najlepiej takiego z jakiego spadał kojot w 125odcinku bajki "struś pędziwiatr" później polałbym ją wodą z wiadra i tyle jak to nie pomoże to tylko R1
edit: naprawiamy motocykle, szybko tanio i solidnie...
edit: naprawiamy motocykle, szybko tanio i solidnie...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Melvin ja slyszalem ,ze R6 z literka K to mialo jeszcze kopke na wszelki wypadek ? Prawda to ?
A w ogole ile trzeba mieszac paliwka z olejem ?
-
Piankowy Marynarzyk napisał(a):Melvin ja slyszalem ,ze R6 z literka K to mialo jeszcze kopke na wszelki wypadek ? Prawda to ?
zapewne jest to jeden z rodzajów prawdy:
a)święta prawda,
b)cała prawda,
c) gÓwno prawda.
ale tak czy inaczej jest to prawda...
co do mieszania oleju z paliwem to najlepiej tyle ile się ma tyle wymieszać, a do tego najdokładniej robi się to w pociągu, wszak każdy wie że olej tłoczy się w tramwaju a najlepiej miesza w pociągu...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Jeszcze pozostaje kwestia wymiany cylindra na tuning 160ccm polinni czy jak to tam ,bo zawsze ten jest najbardziej porzadny przez szybkich i wscielkych xD
-
- bertold12345
- Świeżak
Jak nie marz Ładowania to morzez pzymocowac wiatraczek i bendzierz mial darmowy prond;] Wiesz... Odnawialne Źrudła Energji w modzie som;] i bendziesz jechac to sie bendzie samo ladować
)

Memento Mori
Carpe Diem
Simson S51 -> Suzuki DR 125
Carpe Diem
-
Draz - Świeżak
Draz napisał(a):Jak nie marz Ładowania to morzez pzymocowac wiatraczek i bendzierz mial darmowy prond;] Wiesz... Odnawialne Źrudła Energji w modzie som;] i bendziesz jechac to sie bendzie samo ladować)
Jak jeszcze pobawisz sie nad ortografia to w ogóle będzie super

-
skwy - VIP Ścigacz.pl
skwy napisał(a):Draz napisał(a):Jak nie marz Ładowania to morzez pzymocowac wiatraczek i bendzierz mial darmowy prond;] Wiesz... Odnawialne Źrudła Energji w modzie som;] i bendziesz jechac to sie bendzie samo ladować
Jak jeszcze pobawisz sie nad ortografia to w ogóle będzie super
<brawo>
Specjalnie dla Skwy wersja bez błędów poniewaz ten użytkownik nie umie odróżniać żartów od pisania na poważnie.
Jak nie masz Ładowania to możesz przymocować wiatraczek i będziesz miał darmowy prąd;] Wiesz... Odnawialne Źródła Energii w modzie są;] i będziesz jechać to się będzie samo ładować
Naucz sie chlopie odróżniać takie rzeczy =/

Memento Mori
Carpe Diem
Carpe Diem
-
Draz - Świeżak
hm.. jak nie masz ladowania to sprawdz cisnienie w oponach. sposob stary jak swiat ale za to jaki skuteczny;D
Motoryzacja moja pasją, na motocykle jestem nieuleczalnie chory....! | fzr 600 90r. | jawa 250 1951r. | wfm 1958r | Moje oczko w glowie | \/ | http://bikepics.com/members/Szylo/91fzr600/Default.asp
-
Szylo - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa