Zobacz wÄ…tek - Kawasaki GPZ 600R ZX 600A CHLODNICA POMOCY...WYMIANA PLYNU?
NAS Analytics TAG

Kawasaki GPZ 600R ZX 600A CHLODNICA POMOCY...WYMIANA PLYNU?

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Kawasaki GPZ 600R ZX 600A CHLODNICA POMOCY...WYMIANA PLYNU?

Postprzez andre » 1/10/2008, 18:50

:o Siemka kupilem niedawno nowy motocykl taki jak w opisie :) :) jednak mam problem idzie zima i nie wiem czy ma plyn w chlodnicy czy wode ( niektorzy lejÄ… wode- leca po kosztach jak najtaniej ) i nie wiem jak to sprawdzic chcialem spuscic plyn z chlodnicy ( nakretke kilka ml) i wszadzic do zamrazalki woda oczywiscie zamarznie a plyn nie:). Tylko nie wiem jak go spuscic ( pierwsza japonia w domu poprzedniki to byly mz i jawy,, noi tenere 600:))) Na plugu jest nakretka i jak jÄ… odkrece to poleci plyn??( zakladam ze to plyn ale lepiej sprawdzic nie chce ryzykowac) Jak sie spuszcza plyn?? Bo nie wiem Pomocyyy...na plugu??pod silnikiem???POMOCY...
andre
Świeżak

Postprzez Raczek_6 » 1/10/2008, 21:09

Po lewej powinna być pompa cieczy odkręcasz tam odpowiednią nakrętkę i korek chłodnicy leci aż miło.
Najlepiej poszukaj service manuala - tam masz wszystko. Zrób zdjęcie i jak możesz wstaw je gdzieś a tu daj link, będzie łatwiej - niestety dobrze nie pamiętam jak tam jest.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
Raczek_6
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez andre » 2/10/2008, 11:38

No juz to wycziłem tylko ja odkreciłem nakretke tą co jest nad plugiem.. Nic nie leciało ale poziom był i najwazniejsze ze to płyn:)) Dzieki POzdro
andre
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gości

na górê