prawo jazdy kat. A
• Strona 1 z 1
prawo jazdy kat. A
mam pytanie, moze juz bylo, slyszalem ze jesli mam kat. B i chce zdawac na A i niezdam teorii to trace kat. B. to chyba bzdura ale jesli wiecie na pewno to prosze o odpowiedz. i jakto jest teraz z tymi ograniczeniami wiekowymi. dzieki
- trol
- Świeżak
matmax napisał(a):zgadzam się.
Zdając B wykazał że zna przepisy.
A ja sie wcale z tym nie zgadzam ktos zda prawko 20 lat temu i co chce robic na A (przepisy sie zmieniaja ) i only praktyka dla mnie to bzdura.
W moim odczuciu 50% posiadaczy prawko nie zna przepisów ruchu drogowego tyczy sie to kat B . Nie raz ktos na mnie trabil jak zatrzymywalem sie na zielonej strzalce.
Ride to die
Only the good Die Young
Only the good Die Young
-
Blaza89 - Świeżak
AnyaR6 napisał(a):Z moich informacji wynika, że jeżeli zrobisz więcej niż 50% błędów w testach, to stracisz kat B!
Bzdura... ja sie dowiadywalem w marcu bodajze... Ktos wymyslil zeby kogos postraszyc i sie rozeszlo jak swieze buleczki

Palenie zabija. A kiedy nie żyjesz, tracisz ważną część życia. - Brooke Shields
-
sober - Świeżak
Egzamin to wykazanie znajmosci przepisow tylko i wylacznie w danym momencie. Wykazales sie, nikt tego nie zabierze, chyba, ze w praktyce popelnisz konkretny wypadek lub wykroczenie- mozesz wtedy zostac skierowany na powtorny egzamin.
| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Po zdaniu testów na B nie powinno być testów na A? Zgadzam się! A wiecie jak jest? Zdałem testy na B po 2 miesiącach miałem egzamin praktyczny owaliłem (nie jestem stworzony do jazdy puszką) następny termin miałem po 2,5 miesiąca dwa dni przed egzaminem na B miałem testy i jazdę na kat A (to zdałem za pierwszym) po tych dwóch dniach owaliłem drugi egzamin na B zachodzę umówić trzeci a panienka mówi mi że muszę zdawać testy bo do następnego egzaminu z jazdy przedawnią się testy. Czyli mimo że dwa dni wcześniej zdałem testy to musiałem umówić je jeszcze raz (mi do B się nie śpieszy ale trzy razy zdawać prawie te same testy?).
-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
o matko
kto opowiada takie bzdury, że po niezdanym egzaminie na A zabierają prawko na B....
Nie ma takiej możliwości! Prawo takiej sytuacji nie przewiduje.
Głupoty.
Co do testów, to wiesz...
W sumie dobrze, że są ponownie na kat A. Ja tam wiele sobie przypomniałem podczas kursu i uważam, że na dobre mi wyszło. Moim zdaniem powinno tak zostać.
Pozdrawiam
Nie ma takiej możliwości! Prawo takiej sytuacji nie przewiduje.
Głupoty.
Co do testów, to wiesz...
W sumie dobrze, że są ponownie na kat A. Ja tam wiele sobie przypomniałem podczas kursu i uważam, że na dobre mi wyszło. Moim zdaniem powinno tak zostać.
Pozdrawiam
- Cielak1978
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość