rejestacja bez dowodu rej?
• Strona 1 z 1
rejestacja bez dowodu rej?
witam. kupilem motor w UK z aukcji. ma na niego tylko umowe kupna i blachy rejestracyjne. nic wiecej. moge sie ubiegac o dowod w angli ale to zabierze mi 4 tygodnie. czy ktos sie orientuje czy dam rade zarejstrowac motor u nas w kraju bez oryginalnego dowodu rejestracyjnego z anglii?
licze na odpowiedzi ze tak! ze owszem! pozdro
licze na odpowiedzi ze tak! ze owszem! pozdro
- mossur
- Świeżak
A dostałeś od sprzedającego część poprzedniego dowodu rejestracyjnego zwaną "new keeper supplement" jest to 10 część V5 czyli dowodu rejestracyjnego w który wpisuje się Ciebie jako nowego właściciela i na której podstawie DVLA wysyła gotowy dokument na Twoje nazwisko. Razem z tym odcinkiem musisz wypełnić formularz A4 ze swoimi danymi oraz danymi motocykla. Aha chyba orientujesz się że DVLA wysyła dowody tylko na terenie UK. Co to za aukcja była ?? Jakie to moto ?? Pozdro
- KrzyHo24
- Świeżak
nie mam zadnego dokumentu:) nic:) ufam ludziom moze troche zabardzo. czlowiek kupil te moto z jakiejs aukcji, nie wiem jakies z mysla ze latwo naprawi i odsprzeda. motor jednak przestal w garazu pare miesiecy i wiec go wystawil na ebayu. fakture z aukcji gdzies przesial:)
mam tablice rejestacyjna wiec z nia i z numerem ramy zlozylem wniosek V62. mam dostac V5 za jakies 4-6 tygodni jak wszystko pojdzie dobrze.
chodzi o cbr 600 rr 2003 wogole. mieszkam jeszcze w uk wiec papier wysla mi na miejsce. mam nadzieje ze wszystko wyjdzie ok. pozdro i dzieki za posty
mam tablice rejestacyjna wiec z nia i z numerem ramy zlozylem wniosek V62. mam dostac V5 za jakies 4-6 tygodni jak wszystko pojdzie dobrze.
chodzi o cbr 600 rr 2003 wogole. mieszkam jeszcze w uk wiec papier wysla mi na miejsce. mam nadzieje ze wszystko wyjdzie ok. pozdro i dzieki za posty
- mossur
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości