Malowanie Motocyklu
• Strona 1 z 1
Malowanie Motocyklu
Witam
( jeśli taki temat już był to prosze o usunięcie tego i podanie linku to takiego tematu)
mam pytanie Kto Zna firme malującą motocykle chodzi mi nie tylko lakier i podkłady tylko żeby cały motor miał kolor żółty z wzorkami
prosze o szybką odp z góry thx
( jeśli taki temat już był to prosze o usunięcie tego i podanie linku to takiego tematu)
mam pytanie Kto Zna firme malującą motocykle chodzi mi nie tylko lakier i podkłady tylko żeby cały motor miał kolor żółty z wzorkami
prosze o szybką odp z góry thx

Error
-
Rafał_KLB - Świeżak
dopisuje sie, zeby nie robic spamu bo jestem grzecznym forumowiczem i przeczytalem regulamin
czy ktos kiedys sam malowal sobie motocykl?? bo ja bym chcal swoj pomalowac, ale nie jestem pewien czy tego nie spartole (np za duzo farby tu, za malo tam). latwe to to czy trudne? chce pomalowac na jednolity kolor (czarny) + lakier

czy ktos kiedys sam malowal sobie motocykl?? bo ja bym chcal swoj pomalowac, ale nie jestem pewien czy tego nie spartole (np za duzo farby tu, za malo tam). latwe to to czy trudne? chce pomalowac na jednolity kolor (czarny) + lakier
-
Miciu - Świeżak
Przeszukaj dobrze forum. Temat byl juz niejednokrotnie poruszany.
Na wstepie moge powiedziec ci, ze lakierowanie wcale latwa sprawa nie jest i trzeba posiadac spore doswiadczenie jezeli mysli sie o elegancko pomalownym motocyklu.
Na wstepie moge powiedziec ci, ze lakierowanie wcale latwa sprawa nie jest i trzeba posiadac spore doswiadczenie jezeli mysli sie o elegancko pomalownym motocyklu.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
samo pomalowanie nie bedzie problemem, gorzej przygotowanie do pomalowania, tu jest troche wiecej roboty, wiem bo sam przygotowywalem swoje moto do malowania. a mazniecie pistoletem u lakiernika nie bedzie Cie wieiele kosztowac, ale z tego co przeczytalem chcialbys aerografa to juz bedzie spory wydatek. chyba lepiej na jednolicie pomalowany motorek kupic ladne naklejki.
- Bubek91
- Świeżak
Ja swoje plastiki sklejałem szpachlowałem i wygladaja jak nowe. Jak ktos ma kase to nie musi nic robic. Jestes z Kluczborka masz blisko do Nysy. Jak chcesz to dasz mi plastiki a ja Ci moge wszystko zrobic tylko wiadomo nie za darmo.
- VPawelekV
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości