fani cbr 125 r!!zagladajcie!!
• Strona 1 z 1
fani cbr 125 r!!zagladajcie!!
załozyłem tego posta w celu wymiany wrazen i doswiadczen z tym motocycyklem.a nie po to aby porownywac go po raz kolejny z inna 125-tka.zamieszczajcie tu fotki waszych cbr-ek.piszcie co mozna w niej przerobic.jakie macie osiagi,problemy,porady.no i przydało by sie cos o blokadach
-
macaveli - Świeżak
sam jestem uzytkownikiem Hondy CBR 125 R 2006 r.ogulnie z motocykla jestem zadowolony,wiadomo ze osiagi nie sa takie jak na wiekszych juz sprzetach 4t ,a le jak na poczatek to dobry motor.podoba mi sie jak on chodzi nie jest to dzwiek jak z rasowej 600 -setki ale tez nie wyje jak te 2 sowowe rozrzutniki do nawozu!!!ja mam juz nakulane około 13000 tys jak ja kupiłem miała 10000 tys.co do spalania to tak srednio wciagnie 3-4 litry.jak dla mnie lajtowo.a co do osiagow to 120 km/h idzie,chociaz czytałem ze ida wicej bo nawet 145km/h.mam z nia mały problemik bo mi cos stuka jak odpale i jest zimny ale to czasami nie zaewsze ale jak sie juz rozgrzeje to stukanie zanika.wiecie co moze byc tego powodem?
Edytuj posty- Movi
Edytuj posty- Movi
- Załączniki
-
- to co ja napedza
- silnik.JPG (146.58 KiB) PrzeglÄ…dane 2220 razy
-
cbr.JPG
- moja cbr-ka
- (179.06 KiB) Pobrane 141 razy
-
macaveli - Świeżak
Może zaworki stukaja?Potem przychodzi olej i wycisza prace?Nie wiem,bardziej siedze w 2T więc sie zbytnio nie wypowiadam.Podobnie miałem w aucie więc tylko podaje propozycje.Ale nie wiem,lepiej niech sie wypowiedza bardziej doświadczeni.
PS:a to jest stukanie czy bardziej cykanie?
PS:a to jest stukanie czy bardziej cykanie?
-
Koval135 - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości