Suzuki GS550
• Strona 1 z 1
Suzuki GS550
Witam
To moj pierwszy post, bo jutro kupuje moj pierwszy motocykl. Bedzie to Suzuki GS550. Nie wiem jeszcze ktory to model dokladnie i ktory rocznik. Motocykl jest rozlozony na czesci (nie w 100% ale zawsze) i tu moja ogromna prosba.
Jesli ktos posiada informacje, porady zdjecia, schematy tego motocykla, ewentualnie opisy naprawy, tudziez wymiany czesci koniecznie ze zdjeciami, to bede bardzo wdzieczny za przeslanie wszystkich pomocnych materialow na mail ******* to moja pierwsza przygoda z motocyklami, mam jakies pojecie o mechanice samochodowej, ale z motocyklami nie mialem jeszcze do czynienia.
Z gory dziekuje za wszelka pomoc
pozdrawiam
To moj pierwszy post, bo jutro kupuje moj pierwszy motocykl. Bedzie to Suzuki GS550. Nie wiem jeszcze ktory to model dokladnie i ktory rocznik. Motocykl jest rozlozony na czesci (nie w 100% ale zawsze) i tu moja ogromna prosba.
Jesli ktos posiada informacje, porady zdjecia, schematy tego motocykla, ewentualnie opisy naprawy, tudziez wymiany czesci koniecznie ze zdjeciami, to bede bardzo wdzieczny za przeslanie wszystkich pomocnych materialow na mail ******* to moja pierwsza przygoda z motocyklami, mam jakies pojecie o mechanice samochodowej, ale z motocyklami nie mialem jeszcze do czynienia.
Z gory dziekuje za wszelka pomoc
pozdrawiam
- szczepankowo
- Świeżak
Ja rowniez witam.
Proponuje wrocic do etapu logowania i zapoznac sie z regulaminem. Pozniej udac sie do dzialu mechaniki i pobrac instrukcje serwisowa do motocykla. Wtenczas wejsc na strone glowna i zobaczyc opis motocykla tego typu w dziale pojazdow uzywanych.
A juz na pewno prosba o pomoc via mail kwalifikuje sie do lamania regulaminu.
I serdecznie pozdrawiam,
Proponuje wrocic do etapu logowania i zapoznac sie z regulaminem. Pozniej udac sie do dzialu mechaniki i pobrac instrukcje serwisowa do motocykla. Wtenczas wejsc na strone glowna i zobaczyc opis motocykla tego typu w dziale pojazdow uzywanych.
A juz na pewno prosba o pomoc via mail kwalifikuje sie do lamania regulaminu.
I serdecznie pozdrawiam,
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości