Honda Nsr 125 POPOCY
• Strona 1 z 1
Honda Nsr 125 POPOCY
Witam jestem posiadaczem Hondy Nsr 125 mam taki problem. Pojechałem zmieżyć kompresje i mam 4.5 ;/ motorek ma przejechane 11000tys. Ile jeszcze pojeżdze tym moto ? a moze cos zrobić?? Prosze o Rady?? Narazie motorek nie stracil na mocy
- michal_nsr
- Świeżak
przeciez przy 4,5 to moto wogole prawie nie jeździ
ja mialem nerke i mialem w niej cisnienie 7,5 i juz bylo czuc ze cos jest nie tak
to wrecz niemozliwe ze mowisz ze nie czuc roznicy i moto ma ta sama moc
to ok 2,5 raza za male cisnienie
zrob sobie remont i polatasz wtedy jak czlowiem a nie bedziesz jezdzil na hondzie ktora ciagnie jak komarek
to jest wlasnie wada 2suwu
ja mialem nerke i mialem w niej cisnienie 7,5 i juz bylo czuc ze cos jest nie tak
to wrecz niemozliwe ze mowisz ze nie czuc roznicy i moto ma ta sama moc
to ok 2,5 raza za male cisnienie
zrob sobie remont i polatasz wtedy jak czlowiem a nie bedziesz jezdzil na hondzie ktora ciagnie jak komarek
to jest wlasnie wada 2suwu
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Åšcigacz.pl
4,5 to już generalny remont.Z resztą zajrzyj do cylindra.Jeśli gładź w dobrym stanie to sam tłok wystarczy zmienić.(z robocizną ok.650zł)Jednak przy takiej kompresji to już pewnie nicasyl zjechany i trzeba wstawiać nowy cylek albo tuleje żeliwną.
Jaki jest vmaks skoro piszesz, że nie stracił mocy?Jesteś pierwszym właścicielem , bo jeśli pochodzi z naszego rodzimego Allegro to przebieg trzeba włożyć między bajki.
Jaki jest vmaks skoro piszesz, że nie stracił mocy?Jesteś pierwszym właścicielem , bo jeśli pochodzi z naszego rodzimego Allegro to przebieg trzeba włożyć między bajki.
600:D Spawacz ram....
- milus
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości