Kawa gubi iskrÄ™, nie dopala, chodzi na trzy...?
• Strona 1 z 1
Kawa gubi iskrÄ™, nie dopala, chodzi na trzy...?
Czesc, mam następujący problem z moim GTR1000, chciałbym prosic o pomoc. Nie ma problemu z odpalaniem silnika, na wolnych obrotach chodzi dobrze poza tym ze czasami prycha, parska. Ale chodzi równo na cztery gary, dobrze reaguje na gaz. Problem zaczyna sie podczas jazdy. Da sie odczuć ze nagle przestaje chodzić na wszystkie gary, podszarpuje. Czasami przykopci z jednego wydechu. Gubi iskre czy co! Słabo sie rozpędza. Czasami tylko jak załape to ładnie idzie, po czym znowu nie chodzi na wszystkie i tak wkółko. Na postoju jak chce przegazowac to czuć ze nagle wszystkie gary nie chodzą, a na wolnych juz OK! Gażniki mam ustawione, świece nowe, filtry też. Prosze o poradę gdzie szukac przyczyny???
- sławekGTR1000
- Świeżak
Przewody do świec?? a gdyby z cewką było cos nie tak?? Jak włącze światła, lub właczy sie wentylator chłodnicy to obroty dosyć spadają silnika, nie wiem czy to ma cos do tego.
- sławekGTR1000
- Świeżak
Kable założyłem nowe. Cewki raczej dobre, stare. Wczoraj zmostkowało mi świece. Kopci zanim sie dobrze nie rozgrzeje. ???
- sławekGTR1000
- Świeżak
Nie bierze oleju w widocznych ilościach.
Obecnie po własnoręcznych modyfikacjach, wszystko byłoby ok, zeby chodził na 4 gary. 2 i 3 pracuje idealnie, ale 1 i 4 załapuje co jakis czas, świece na 1 i 4 okopcone i mokre. Czy ma ktos moze jakies pomysły co go moze jeszcze boleć??

Obecnie po własnoręcznych modyfikacjach, wszystko byłoby ok, zeby chodził na 4 gary. 2 i 3 pracuje idealnie, ale 1 i 4 załapuje co jakis czas, świece na 1 i 4 okopcone i mokre. Czy ma ktos moze jakies pomysły co go moze jeszcze boleć??
- sławekGTR1000
- Świeżak
- sławekGTR1000
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości