Kawasaki Z1000 SX - Jak bardzo jest wymagajÄ…cy?
• Strona 1 z 1
Kawasaki Z1000 SX - Jak bardzo jest wymagajÄ…cy?
Cześć,
Szukam motocykla turystycznego, który będzie się nadawać na krótkie przejażdżki wokół komina oraz dłuższe, weekendowe wypady. Bardzo spodobał mi się Kawasaki Z1000SX. Czy ktoś miał doczynienia z tym motocyklem i może powiedzieć, czy jest bardzo wymagający? Od 3 lat jeżdżę na Drag star 650, który, jak wiemy - nie jest zbyt wymagający. Nigdy nie miałem doczynienia z motocyklami sportowymi, a przyśpieszenie tego kawasaki wręcz szokuje.
Z góry dziękuje za każdą odpowiedź,
pozdrawiam
Szukam motocykla turystycznego, który będzie się nadawać na krótkie przejażdżki wokół komina oraz dłuższe, weekendowe wypady. Bardzo spodobał mi się Kawasaki Z1000SX. Czy ktoś miał doczynienia z tym motocyklem i może powiedzieć, czy jest bardzo wymagający? Od 3 lat jeżdżę na Drag star 650, który, jak wiemy - nie jest zbyt wymagający. Nigdy nie miałem doczynienia z motocyklami sportowymi, a przyśpieszenie tego kawasaki wręcz szokuje.
Z góry dziękuje za każdą odpowiedź,
pozdrawiam
- Nebiros3
- Świeżak
Re: Kawasaki Z1000 SX - Jak bardzo jest wymagajÄ…cy?
Należy się przejechać. Ja uważam go za jeden z fajniejszych motocykli szosowych, na pewno jest warty rozważenia. Na asfalt bym brał.
black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
Re: Kawasaki Z1000 SX - Jak bardzo jest wymagajÄ…cy?
lagiboy napisał(a):Należy się przejechać. Ja uważam go za jeden z fajniejszych motocykli szosowych, na pewno jest warty rozważenia. Na asfalt bym brał.
Jesteś wielki! Dzięki!
- santotharp
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości