Keeway Focus tuining
• Strona 1 z 1
Keeway Focus tuining
Witam posiadam skuter marki Keeway model Focus z 2005.r jest on jeszcze zablokowany ponieważ kupiłem go niedawno używanego od pewnej rodziny która kupiła go dla dziecka żeby sie nauczyło jeździć stąd też ta nieściągnięta blokada jedna jest ściągnięta skuter obecnie osiąga prędkość 65km/h i tu pojawia się moje pytanie czy opłaca mi się do niego kupować jakiś cylinder np 60cc czy też 70cc może jakąś inną cześć ??? na tuning mam tylko 300zł, czy jak bym wstawił tam ten cylinder to ta blokada będzie mi bardzo ograniczała możliwości cylindra ??? zależy mi żeby skuter osiągał prędkość 80-90km/h lub więcej i żeby się dość żwawo zbierał
- FIFI_163
- Świeżak
W focusa to cięzko cos pakować a bokady ograniczają ci nie v-max tylko obroty, ale zanim sie zabierasz za tunning to obowiązkowo muszą być zdjęte wszystkie blokady, a dobry cylinder(polini) kosztuje 300-400 zł 

Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
a jest jakaś znacząca różnica pomiędzy tym cylindrem http://moto.allegro.pl/item346884420_cy ... _60cc.html a cylindrem o tej samej wielkości z polini ??
- FIFI_163
- Świeżak
Rób jak chcesz, ale ja wiem swoje ze to są przetapiane studzienki
hehe, jak już coś kupujesz to ma ci służyc na kilka lat, więc trzeba zainwestować
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
Jonyl - Świeżak
Nom, już lepiej wariator, ale Leitho, ograniczą ci obroty to spada ci przyspieszenie i v-max, a jezeli by ograniczali v-max to wiesz jakie wszystkie skuterki by miały przyśpieszenie
Bajka

-
Jonyl - Świeżak
FOCUS!!! po co ci go tuningować i tak takiej prędkości z niego nie wycśniesz (może jak go stuningujesz i wydasz okolo 1 000 zł
:D)
Zastanów sie jeszce na tym i po 1 ściągnij BLOKADY.
PoZdRo!!!

Zastanów sie jeszce na tym i po 1 ściągnij BLOKADY.
PoZdRo!!!
Gilera Runner 50 Sp
:D...i jazda !!! | | | | http://pl.youtube.com/watch?v=R77pnBZuIL8 -----> Mój sprzęcik
:D (to moj pierwszy filmik)

-
micza123 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości