Czy tą felgę da się jeszcze uratować ???
• Strona 1 z 1
-
Rockstein - Świeżak
100% daje, że nie...
W Rs miałem lekkie zakrzywienie i powietrze uciekało, nie mogli mi tego wyprostować, jakiś tam stop magnezowy itd itp, i że sięwszystko pokruszy a nie wyprostuje...
jexdziłem na dętce, ale ta... Ta to już kosmos
pozdro
W Rs miałem lekkie zakrzywienie i powietrze uciekało, nie mogli mi tego wyprostować, jakiś tam stop magnezowy itd itp, i że sięwszystko pokruszy a nie wyprostuje...
jexdziłem na dętce, ale ta... Ta to już kosmos

pozdro
CBR 600 F3
-
Fenek16 - VIP Ścigacz.pl
chłopie, nie żydź. kup nową felgę bo na takiej nawet jakby ktoś dał radę zrobic w co wątpię to i tak strach jeździc
-
marcin33331 - Świeżak
Możesz spróbować dać komuś by ci Ja naprostował, lecz niewierze że będzie trzymać powietrze, najlepiej zrób tak jak Inni Ci mówią kup nową felge i po klopocie, bo za prostowanie tej mozesz zaplacic więcej niż za felge.
<b>>>>>>>>>>>>>>>>Bez Młota To Nie Robota<<<<<<<<<<<<<

-
ChudyNs1 - Świeżak
ChudyNs1 napisał(a):Możesz spróbować dać komuś by ci Ja naprostował, lecz niewierze że będzie trzymać powietrze, najlepiej zrób tak jak Inni Ci mówią kup nową felge i po klopocie, bo za prostowanie tej mozesz zaplacic więcej niż za felge.
No co ty , ja znalazłem bardzo dobry i bardzo tani zakład więc teraz zawiozę do nich tą felę i zobaczę co da się zrobić.
-
Rockstein - Świeżak
Ło, moim zdaniem to tez tych zwłok nie da sie uratować, chyba ze jakoś reanimujesz, kup sobie nową felge, opłaci ci sie, skuter styka sie z powierzchnią nawierzchni tylko w dwóch punktach, zainwestuj w nie... 

Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
Rockstein napisał(a):ChudyNs1 napisał(a):Możesz spróbować dać komuś by ci Ja naprostował, lecz niewierze że będzie trzymać powietrze, najlepiej zrób tak jak Inni Ci mówią kup nową felge i po klopocie, bo za prostowanie tej mozesz zaplacic więcej niż za felge.
No co ty , ja znalazłem bardzo dobry i bardzo tani zakład więc teraz zawiozę do nich tą felę i zobaczę co da się zrobić.
no to po co zadawales tutaj to pytanie?
dobry i tani powiadasz- jak dla mnie rzecz praktycznie niemozliwa do polaczenia....
zreszta rob co chcesz... Twoje bezpieczenstwo nie moje.... polecam do tego jeszcze krotkie spodenki do jazdy i t-shirt
-
kravec - Administrator
-
marcin33331 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm