czy oplaca sie kupic motor?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
czy oplaca sie kupic motor?
Mam pytanie po co wam motor skoro w zime i tak nie pojezdzicie i jak pada deszcz..chcem zebysci odpowiedzieli na to pytanie mojej siostrze bo mnie juz wkurza!! 

- Blade1989
- Świeżak
To głupie pytanie .
Jasne ze opłaca sie kupic motor . Dobre ubranie i mozna jezdzic te 8 miesięcy w roku . Tak często to znowu nie pada w polsce .
A przyjemnosci z jazdy nic nie zastapi .
Jasne ze opłaca sie kupic motor . Dobre ubranie i mozna jezdzic te 8 miesięcy w roku . Tak często to znowu nie pada w polsce .
A przyjemnosci z jazdy nic nie zastapi .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Ścigacz.pl
-
icid - VIP Ścigacz.pl
jakby co mam na spyl bizona(kombajn).w kazda pogoda pojezdzisz, i nie to co na moto-wszyscy z drogi zjezdzaja,kazdy jak nie spojrzy w lusterko to w rowie polezy,nikt nie wymusza pierwszenstwa.ogolnie pojazd idealny.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coś do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
powiem tak, zacytuje mojego ojca
"ogólnie wydawanie pieniedzy sie nie opłaca"
idac tym tokiem myslenia to posiadanie moto tez sie nie opłaca
"ogólnie wydawanie pieniedzy sie nie opłaca"
idac tym tokiem myslenia to posiadanie moto tez sie nie opłaca
-
turboponczek - MEGA TROLL
przywiez siostre do mnie
pogadamy z nią
a na moto to lipa- muchy ci wala w pysk, klimy nie ma
pogadamy z nią
a na moto to lipa- muchy ci wala w pysk, klimy nie ma
http://bikepics.com/members/kbiadun/ | CBR 600 RR4
-
limak14 - VIP Ścigacz.pl
Pewnie że się opłaca.
Biorąc pod uwagę to, że żyjemy po to by być szczęśliwi i wydajemy na to pieniądze, motocykl jest najmniej kosztowną inwestycją.
Motocykl to mój jedyny środek transportu i rok jeżdżenia na motocyklu dał więcej wrażeń niż przeżyłem przez ostatnie 10 lat.
Równie dobrze mogę odpowiedzieć Tobie pytaniem na pytanie:
"Czemu ludzie jeżdżący jakiś czas na motocyklu nie wyobrażają sobie bez niego żyć?"
To co się nie opłaca to żyć jak roślinka oszczędzając na życie którego się nie ma.
Biorąc pod uwagę to, że żyjemy po to by być szczęśliwi i wydajemy na to pieniądze, motocykl jest najmniej kosztowną inwestycją.
Motocykl to mój jedyny środek transportu i rok jeżdżenia na motocyklu dał więcej wrażeń niż przeżyłem przez ostatnie 10 lat.
Równie dobrze mogę odpowiedzieć Tobie pytaniem na pytanie:
"Czemu ludzie jeżdżący jakiś czas na motocyklu nie wyobrażają sobie bez niego żyć?"
To co się nie opłaca to żyć jak roślinka oszczędzając na życie którego się nie ma.
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
sensu to nie ma ale taki temat na forum motocyklowym,jesliby ktokolwiek z nas myslal ze zakup motocykla sie nie opłaca to raczej nie pisalby tutaj 

nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
W tym roku w zimie też latałem
Motocykliści nie kupują moto tylko do przemieszczania się z punktu A do B. Motocykle to pasja, hobby i frajada, która trochę jednak kosztuje. Ale nie ma przyjemności bez kosztów.

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
Re: czy oplaca sie kupic motor?
Blade1989 napisał(a):Mam pytanie po co wam motor skoro w zime i tak nie pojezdzicie i jak pada deszcz..chcem zebysci odpowiedzieli na to pytanie mojej siostrze bo mnie juz wkurza!!
Po co Ci łyżwy/sanki/narty, skoro w lecie nie pojeździsz?
Po co Ci deskorolka/wrotki, skoro w zimie nie pojeźdizsz?
Bez sensu pytanie...
gojo
-
gojo - Świeżak
A ma dla Ciebie znaczenie, co myśli Twoja siostra? Albo tysiące anonimowych ludzi, których mijasz codziennie na ulicy? Odpowiedz sobie na to pytanie, a potem podejmij decyzję...
A zdjęć szukaj w Galerii albo w google.com, znajdziesz tam tysiące fotek....
A zdjęć szukaj w Galerii albo w google.com, znajdziesz tam tysiące fotek....

-
Malutki84 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2