Yamaha R1 opinie
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Yamaha R1 opinie
Witam wszystkich miłośników motocykli :D chciałbym zapytać co sądzicie o R1 99r bo chciałbym sobie taką zakupić... obecnie mam zx9R z 99r i niewiem czy sprzedawać kawe :? mam dylemat hehe jak możecie to doradcie coś mi :) z góry dzięki
- Norb
- Świeżak
Kawa czy R1?
Zmieniaj zanim Ci w Kawie rama pęknie.
Yamaha jest bardzo dobrym motorkiem, posłuzy Ci dłużej i da więcej "usmiechu szaleńca"
Yamaha jest bardzo dobrym motorkiem, posłuzy Ci dłużej i da więcej "usmiechu szaleńca"
VFR - daje rade
-
WENICJUSZ - Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
dobra a teraz na poważnie , mam rłana 99 rok , i generalnie nie zamieniłbym go na nic innego z tych lat. zajebiście lekki w prowadzeniu, slalom między autami w mieście nigdy nie bł łatwiejszy, spalanie minimum 6 litrów w mieście , na gume z 1 i 2 bez bólu na 3 też daje rade. stopie wystarczy klamke wcisnąć i demba staje , u mnie skrzynia pracuje gładko i bez problemów, zero awarii czy dziwnych historii, ale podkreślam NIE JEST TO NAJLEPSZY WYBÓR NA 1 (słownie:pierwsze) MOTO, raczej nie wybacza błędów i jak masz amor skrętu i przesadzisz z oceną swoich umiejętności to nie zdziw sie jak cie w krzaki wyprowadzi. prawda jest tak że r1 trzeba prowadzić silną ręką amen 

AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Ścigacz.pl
Ja jechałem tym i tym, mimo że jestem fanem kawasaki to nie ma sie co oszukiwać, R1 jest o wiele lepiej rozwiązanym pod względem konstrukcyjnym motocyklem i typowym sportem a zx-9 łapie sie raczej w motocyklach sportowo turystycznych.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
No to bajer, jak technika idzie do przodu, coraz lepsze naklejki szmocy robiąŁukasz007 napisał(a):V-MAX no mojej 310km/h

-
icid - VIP Ścigacz.pl
Łukasz007 napisał(a):V-MAX no mojej 310km/h, niema mocnych niezamienie go za nic w swiecie....
o stary

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
Łukasz007 napisał(a):V-MAX no mojej 310km/h, niema mocnych niezamienie go za nic w swiecie....
oj chlopcze pieprzysz glupoty jak potluczony,kolejny spiacy marzyciel z reka w nocniku...żal
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
Terror napisał(a):Łukasz007 napisał(a):V-MAX no mojej 310km/h, niema mocnych niezamienie go za nic w swiecie....
310 powiadasz...
rany!!! wy młodzi (chodzi o bardzo młodych, nie o ciebie terror) zaczęli byście w końcu myśleć o dupach albo o szkole, i dali trochę spokoju tym 3paczkom i biednej R1...
w końcu okaże się że erłan leci 500km/h i dorównuje mu tylko zip 50 i rs 125 tuning... a inne moto to w ogóle nie jadą tylko stoją...
w pizdu z tymi waszymi wymysłami...
edit. już się nie dziwię że te panienki z gimnazjum teraz takie napalone latają i ubierają się tak wyzywająco. idzie taka ulicą z naprzeciwka chłopak z kumplem i zamiast się obejrzeć to ci tylko aerox zip yamaha 300km/h neostrada onanizm... oni to chyba nawet nie wiedzą po co są dziewczyny...
Ostatnio edytowano 6/5/2008, 21:07 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Łukasz007 czym ty się chwalisz?
Masz jakieś potwierdzenie, udokumentowany wydruk z GPS-a?
Jeśli nie to nie pieprz głupot.
Zresztą jazda powyżej 200km/h nie wydaje mi się sensowna. A najciekawsze rzeczy na motocyklu robi się poniżej tej granicy.
Teraz znowu zamiast tematu ludzie się po prostu z Ciebie/kogoś śmieją.
Masz jakieś potwierdzenie, udokumentowany wydruk z GPS-a?
Jeśli nie to nie pieprz głupot.
Zresztą jazda powyżej 200km/h nie wydaje mi się sensowna. A najciekawsze rzeczy na motocyklu robi się poniżej tej granicy.
Teraz znowu zamiast tematu ludzie się po prostu z Ciebie/kogoś śmieją.
Ostatnio edytowano 6/5/2008, 21:45 przez falconiforme, łącznie edytowano 1 raz
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
A widzisz falconi mówiłem ci wczoraj że jak sie wyłania jakiś osioł, to zawsze temat kręci sie wkółko R1
:D

-
icid - VIP Ścigacz.pl
tymbardziej ze napisal to tak jakby te jego 310 byly jeynym powodem zeby nie zamienic r1 na nic innego. A co za roznica 310twojej r1 a rzeczywiste 280 innego litra?
falconiforme uwazam ze masz absolutna racje,liczy sie tak naprawde przyspieszenie,"lekkosc" w pokonywaniu zakretow anie to czy moto jedzie czysta czy 299km/h
Łukasz007 a jak czesto jezdzisz swoja r1 310 ze tak bardzo cie to rajcuje?(wiem ze nigdy nie jechales bo jest to nie mozliwe)ale tak powyzej 250 ile razy w zyciu jechales?
falconiforme uwazam ze masz absolutna racje,liczy sie tak naprawde przyspieszenie,"lekkosc" w pokonywaniu zakretow anie to czy moto jedzie czysta czy 299km/h
Łukasz007 a jak czesto jezdzisz swoja r1 310 ze tak bardzo cie to rajcuje?(wiem ze nigdy nie jechales bo jest to nie mozliwe)ale tak powyzej 250 ile razy w zyciu jechales?
nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4