Yamaha mt 07 - kat. A2
• Strona 1 z 1
Yamaha mt 07 - kat. A2
Hej,
Planuję za niedługo kupno Yamahy MT-07, rozglądając się na serwisach ogłoszeniowych oczywiście da się je znaleźć, lecz jest ich niewiele. To że ta wersja nie jest dość stara to dużo jest ich w niewielkich przebiegach. Myślę, że forumowi specjaliści ds. motocykli pomogą mi z decyzją odnośnie tego czy motocykle sprowadzone już, omijać łukiem czy także przeglądać te oferty. Dużo jest w bdb stanie, niski przebieg - ułatwienie takie że są dość młode te modele. Np takie z Francji bądź Niemiec? Szukam, nie tylko w cenach naście tysięcy, ale również patrzę na te za ponad 20k.
Pozdrawiam
Planuję za niedługo kupno Yamahy MT-07, rozglądając się na serwisach ogłoszeniowych oczywiście da się je znaleźć, lecz jest ich niewiele. To że ta wersja nie jest dość stara to dużo jest ich w niewielkich przebiegach. Myślę, że forumowi specjaliści ds. motocykli pomogą mi z decyzją odnośnie tego czy motocykle sprowadzone już, omijać łukiem czy także przeglądać te oferty. Dużo jest w bdb stanie, niski przebieg - ułatwienie takie że są dość młode te modele. Np takie z Francji bądź Niemiec? Szukam, nie tylko w cenach naście tysięcy, ale również patrzę na te za ponad 20k.
Pozdrawiam
- marcel16
- Świeżak
Re: Yamaha mt 07 - kat. A2
W większości są po szlifach bo dobrego się nie opłaca na handel sprowadzać.
Na fb jest grupa mt07 i tam znajdziesz pewne moto
Na fb jest grupa mt07 i tam znajdziesz pewne moto
- BB88
- Świeżak
Osobiście unikałbym z zagranicy i szukał modelu z PL salonu.
Sprawdź najlepsze naklejki motoryzacyjne (otwórz link)
- Emkade
- Świeżak
marcel16 napisał(a):Dużo jest w bdb stanie, niski przebieg - ułatwienie takie że są dość młode te modele. Np takie z Francji bądź Niemiec?
Szukasz w tamtym kraju czy w Polsce motocykla przyprowadzonego z zagranicy?
Jeśli znajdziesz coś w Niemczech od osoby prywatnej, to zazwyczaj dość dobrze opowie Ci co kupujesz. Niskie przebiegi są tam norma, dużo osób traktuje motocykl jako dodatkowy pojazd ruszany parę razy w roku.
Motocykle które ktoś sprowadził na sprzedaż maja zazwyczaj swoja "przeszłość" - porównaj ceny w portalach i dolicz, ze ktoś jeszcze na transporcie zarobił.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości