akumulator do rd 80 mx
• Strona 1 z 1
akumulator do rd 80 mx
witam. Jaki powinien byc akumulator w yamasze rd 80 mx z silnikiem 5G1.
chodzi czy to ma być 6V czy 12V?
chodzi czy to ma być 6V czy 12V?
- yamahAk
- Świeżak
sprawdz w instrukcji, to nie boli
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Nie tylko Koreańczycy stosowali 6v bo i w simsonach tak było i ja miałem Yamahę TDR 50 z 95 roku (ten silnik co w DT i chyba RD) i też było na 6V.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
instalacja jest cała do d...., a akumulator wyglada jakby nie był od niej(ale jest 6V-owy). Zapytałem bo poprostu nie wiedzialem a wiekszośc homologacji mi nie działa wiec myslalem ze to wina zbyt małego napiecia.
Najgorsze jest to ze nie moge znaleźć do tego modelu serwisówki a nawet schematu instalacji elektrycznej. szukalem na internecie i nic jedynie do modeli chłodzonych cieczą, o wiekszych pojemnościach, i nowszych rocznikach. mimo to wielkie dzieki
jeszcze jedno, zauważylem ze zapłon nie potrzebuje akumulatora wszystko idzie z alternatora, wiec jest mozliwość zmiany instalacji na 12V?
Najgorsze jest to ze nie moge znaleźć do tego modelu serwisówki a nawet schematu instalacji elektrycznej. szukalem na internecie i nic jedynie do modeli chłodzonych cieczą, o wiekszych pojemnościach, i nowszych rocznikach. mimo to wielkie dzieki

jeszcze jedno, zauważylem ze zapłon nie potrzebuje akumulatora wszystko idzie z alternatora, wiec jest mozliwość zmiany instalacji na 12V?
- yamahAk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa