Czy wzrost ma duze znaczenie??
			 • Strona 1 z 1

Czy wzrost ma duze znaczenie??
Mam male pytanko, przymierzam sie do kupna gsxr600 k7. W sumie juz zdecydowalem. Jednak zastanawia mnie troszke moj wzrost- 190cm. Czy nie jestem troszke za wysoki. Moj poprzedni motocykl to gsxr600 k3, a to calkiem inny bike.Z kazdym rokiem scigacze sa coraz mniejsze. Przymierzalem sie tez do litra miejac nadzieje ze bedzie lepiej ale tak szczerze mowiac to nie widzialem ogromnej roznicy w gabarytach. 
Jakies sugestie???
Z gory dziekuje.

Jakies sugestie???
Z gory dziekuje.
- kuman11
 - Świeżak

Trzeba faktycznie się przysiąść do maszyny i zobaczyć jak czujesz sie w siodle.Czy kolana nie wystają zbytnio czy pozycja za sterami jest wygodna i czy ogólnie dobrze sie na nim czujesz.
A jeśli nie będzie odpowiadał to może coś z enduro?

A jeśli nie będzie odpowiadał to może coś z enduro?
- 

skwy - VIP Åšcigacz.pl

musisz pamietac, ze przez swoj wzrost masz bardziej niz przecietny japonczyk 
 ugiete nogi... przymierz się może do paru konkurencyjnych motocykli... może znajdziesz coś bardziej pod Ciebie...
a tak z innej bajki, to bardziej polecam gsx-r 750... ta sama rama (ta sama wielkość motocykla i jego zwinność), a kosztuje nieweiele więcej, a i ciągnie sporo mocniej...
				a tak z innej bajki, to bardziej polecam gsx-r 750... ta sama rama (ta sama wielkość motocykla i jego zwinność), a kosztuje nieweiele więcej, a i ciągnie sporo mocniej...
przyczajony tygrys, ukryty smok... zielony smok... Kawasaki

- 

Ryba - Świeżak

Re: Czy wzrost ma duze znaczenie??
kuman11 napisał(a):Mam male pytanko, przymierzam sie do kupna gsxr600 k7. W sumie juz zdecydowalem..
...to nie masz się nad czym zastanawiać
Bandit 1200
			- 

Kedar-88 - Stały bywalec

chyba na zadnym w przedziale 600 sport nie bedziesz czul sie idealnie.nowe litry rowniez nie porazaja wielkoscia  
				zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
			- 

bolokolo - Bywalec

Jak wprowadzaja nowego sporta , jego opis zaczyna sie mniejwięcej tak " W nowym modelu udało nam sie skrócic rame o X centymetrów " 
Musze przyznac że problem mnie równiez dotyczy . Miałem dwa lata honde cb 500 teraz mam bandita a na nastepny sezon mysle juz nas sportem ale 600 . A mój wzrost to 193 cm , pewnie bedzie problem .
				Musze przyznac że problem mnie równiez dotyczy . Miałem dwa lata honde cb 500 teraz mam bandita a na nastepny sezon mysle juz nas sportem ale 600 . A mój wzrost to 193 cm , pewnie bedzie problem .
był suzuki bandit 600n  będzie ......
			- 

dambandit - VIP Åšcigacz.pl

Nie jestem znawca, ale przymierzajac sie do kupna motoru siedzialem na kilku motorach (miedzy innymi na gsxr 600, co prawda k8, ale geo podobno ta sama) i prawdopodobnie bedzie Ci troche wygodniej na Daytonie. Ma siedzenie wyzej i czulem wyrazna roznice jesli chodzi ugiecie nog. Przy czym ja jestem kurdupel i mnie problem gabarytow motoru w Twoim rozumienie nie dotyczy;p

- foxracer
 - Świeżak

mam Thunderace'a i 188cm i Ci powiem DUŻY JEST 
 ... ale to wiekowy sprzet i stylistyka nie każdemu pasuje ... 235kg wagi też nie ... 
ale Rłanię trzepie po pupci na 1/4 mili a do setki piszą że zchodzą na 2,7 - 2,9sec no ja tak nie potrafię
 ... ale potencjał JEST. i tak jak piszą przedmówcy - on krutki nie jest .. zrobili go jako następcę FZR'ów i tłukli od 96 do 0x bez najmniejszej zmiany po za kolorkami, kiedy jednak stwierdzili że to nie to - zrobili Rłanię - a Ace'a popchnęli do sportowo-turystycznej klasy ( ale bez zmian na turystyka oczywiście, gmoli i innych pierdół - co to to nie ) 
http://serbianbikers.com/index/contactp ... 133_r1.JPG
a o to moje bydlÄ…tko w kolorach Anno Domini 1996
 ...
pozdrawiam

ale Rłanię trzepie po pupci na 1/4 mili a do setki piszą że zchodzą na 2,7 - 2,9sec no ja tak nie potrafię
http://serbianbikers.com/index/contactp ... 133_r1.JPG
a o to moje bydlÄ…tko w kolorach Anno Domini 1996
pozdrawiam
- 

cezare - VIP Åšcigacz.pl

cholera ja tez bede miał ten problem. Moj wzrost to 194 i zamierzam wsiasc na jakiegos sporta w przyszłym roku.  

- 

turboponczek - MEGA TROLL

• Strona 1 z 1

Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości