HELP! Bandit
• Strona 1 z 1
HELP! Bandit
Witam!
mam Bandziorka po lekkim Szlifie i niemam pojecia co jest nie tak że zadupek strzasznie wysoko sterczy i jak chce sprzeta postawic na stopke centralna to brakuje jakies 1,5-2 cm żeby siegneła ziemi
Kto może niech pomoże
mam Bandziorka po lekkim Szlifie i niemam pojecia co jest nie tak że zadupek strzasznie wysoko sterczy i jak chce sprzeta postawic na stopke centralna to brakuje jakies 1,5-2 cm żeby siegneła ziemi

Kto może niech pomoże

- Załączniki
-
- DSC06597.JPG (148.96 KiB) PrzeglÄ…dane 1510 razy
-
- DSC06598.JPG (139.86 KiB) PrzeglÄ…dane 1510 razy
Części do Bandita !
- Szkot :>
- Świeżak
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
Co do poskładania to wszystko zgodnie ze sztuka
ronayers.com
A co do zdjec to kurcze nic nowego nie wniosly bo mam jak by co jeszcze jednego bandziora dla porównania
, kurcze obawiam sie krzywej ramy bo jak mierzylem amorek ma dokladnie tyle samo mm co w drugim moto. 

A co do zdjec to kurcze nic nowego nie wniosly bo mam jak by co jeszcze jednego bandziora dla porównania

Części do Bandita !
- Świeżak
Znalazłem przyczynę
Jak było wszystko poskładane niebyło widać.
Jak juz zdecydowałem się na wymiane całego wahacza wraz ze wszystkimi elementami to okazało się ze te dwa ramionka co na fotce "troszkę się zgieły" ale tak tylko "odrobinkę"

Jak było wszystko poskładane niebyło widać.
Jak juz zdecydowałem się na wymiane całego wahacza wraz ze wszystkimi elementami to okazało się ze te dwa ramionka co na fotce "troszkę się zgieły" ale tak tylko "odrobinkę"
- Załączniki
-
- DSC06599.JPG (117.55 KiB) PrzeglÄ…dane 1406 razy
Części do Bandita !
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości