Potrzebna pomoc;]
• Strona 1 z 1
Potrzebna pomoc;]
witam, mam problem typu.... odkrecenie stacyjki.
musze ja odkrecic zeby pomalowac polke a od dolu stacyjki sa fabryczne sruby z ukrecanym lebkiem.... wiec
...powierzchnia lebka tej sruby jest gladka ... nie mam pojecia nawet jak sie do tego zabrac. macie jakies pomysly?? rozwiercac raczej by m nie chcial...
Ps: honda nsr 125r
pozdrawiam i z gory dzieki
musze ja odkrecic zeby pomalowac polke a od dolu stacyjki sa fabryczne sruby z ukrecanym lebkiem.... wiec

Ps: honda nsr 125r
pozdrawiam i z gory dzieki

- ThePirple
- Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
mozna je lekko rozwiercic i uzyc do tego wykretakow do srub - tylko po co ? wystarczy jezeli dobrze okleisz stacyjke i zamalujesz. Nawet jezeli pomalujesz delikatnie plastik to ptrzetrzesz to delikatnie NITRO i lakier powinien puscic.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
Posiadajac jeszcze Honde NSR, w zwiazku z tym, ze polka byla strasznie poobdzierana (a do motocykli mam nieco pedantyczne podejscie) lakierowalem ja normalnie tj, za pomoca pistoletu. Mysle, ze nie ma sensu malowac takiego elementu proszkowo - chyba, ze oddajesz tych elementow wiecej do malowania. W obecnej CBR mialem do niedawna ten sam problem i polke po prostu obkleilem ladnie taka ladna folia Carbonowa. Daje to dosc ladny efekt i przede wszystkim sie nie rysuje, wiec moze pomyslisz nad czyms takim.
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości