zmiana silnika
• Strona 1 z 1
zmiana silnika
Niebede sie rozpisywał na jaki genialny pomysł wpadłem...mam tylko pytanie czy do YAMAHY dt 80 wejdzie silnik od starszej siostry YAMAHY DT 125???

chcesz jechac wolniej...to zwolnij ....chcesz jechac szybciej to w łeb sie pierdolnij
- maciekspd
- Świeżak
Kurde mialem zalozyc taki sam temat. Dolaczam sie do pytania. I jeszcze jedno. Jesli przeloze silnik a papiery bede te same to czy policja sie doczepi? Jesli bede jechal normalnie i nie dam i powodu do zatrzymania. A jesli juz by mnie zatrzymali to co wtedy? Moga cos sprawdzac itp. ?
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
ja tylko niewiem czy wejdzie i prosze o monkrety a co do policji:) to na przeglady jedziesz z seryjnym silnikiem a po przegladzie wkładasz 125...policja niemam mozliwosci sprawdzenia pojemnosci silnika..ale raczej nietrzeba smigac ile fabryka dała bo sie przyczepią...beda mieli czego:) PISZCIE!!! czy da sie sie włozyc silnik yamahy 125 do dt 80
chcesz jechac wolniej...to zwolnij ....chcesz jechac szybciej to w łeb sie pierdolnij
- maciekspd
- Świeżak
mocowania trzeba będzie przespawać i powinno zadziałać. A przyczepić się mogą tak samo jak do 125 na motorower. Jak mu się nie spodobasz to pośle Cię do wyznaczonego serwisu na przegląd i adie 

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
kur** .....przespawac??:/ super...to jak włoze 125 to jak póżniej wóze 80?? nowu bede przespwwywał?? mi sie wydaje ze gabarytowo to ten ssam silnik...tylko wielkosc sylindra itp...jak to ejest??
- maciekspd
- Świeżak
96 i wgóre ale nie te najnowsze...wiem ze chyba bedzie trzeba zmienic tłumik..tzn nabank...eja na stało moze włozyc chłodzenie?? nawet do 80
- maciekspd
- Świeżak
zmiana silnika
wszyscy tu gadacie o przełożeniu silnika no ale co z tego gdy numery silnika nie będą się zgadzać z dowodem?
- mariofroode
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości