Napiszcie, proszę, co sądzicie o tym GSie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
- sim
- Świeżak
miałem spray do łańcucha i nigdy rolki nie były czarne:)więc nie ma regóły. Moto wygląda ok, przebieg bardzo realny. Nie podany rocznik i błednie podana data modernizacji i poprawek, to modele po 91r. miały poprawiony napinacz łańcuszka...konkretnie spreżynę, miały też dodaną regulację napięcia wstepnego sprężyn w przednim zawieszeniu (takie "cycki" u góry goleni do krecenia:) ten tego nie ma wiec bedzie to 89-91 rocznik.Nie wiem też co to za durna tedencja zakładania do GSów tylnej gumy typu soft enduro, jak do BMW GS czy coś, widze to już któryś raz i tego nie kumam. Ogólnie bzyna wygląda ok, całkiem zadbana i chyba rzeczywiście bez wiekszych przygód o czym może świadczyć orginalna (w chromie) lampa i tłumik bez jednej ryski. Widać też że był lub nadal jest używany, bo w miejscach które tylko zbok czyści jest brudny....a szansa na doczyszczenie tych miejsc nikła, nawet Karcher nie pomaga:)Na focie nr5 widać że zebata jest całkiem ok...jedyne mankamenty-przebieg i cena, choć ja i tak bym go nie kupował, poszukałbym czegoś po 92 roku z przyczyn opisanych wyżej, tym bardziej że GS ma tak pływający przodzik, że od razu sprężyny warto przykręcić niemal na max.
pozdro
P.S. po powiekszeniu fotki nr5 widac, że łańcuch smarowany był i owszem ale chyba nigdy nie czyszczony bo usyfiony permamentnie.
pozdro
P.S. po powiekszeniu fotki nr5 widac, że łańcuch smarowany był i owszem ale chyba nigdy nie czyszczony bo usyfiony permamentnie.
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
Nie chcialem zakladac nowego tematu wiec odswiezam ten. Sprawa identyczna, co sadzicie o tym GS'ie?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123749502
W pierwszym momencie pomyslalem ze to nowszy rocznik niz '94 bo silnik nie lakierowany i wzor lakierowania taki jak w modelu '98 ale po napisaniu maila do sprzedajacego wiem ze to jednak rocznik '94 (akurat lusterka na to wskazuja, bo modele od '97 maja chromowane).
Tak czy siak moto bardzo ladne, przynajmniej wg. mnie, co Wy na to?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=123749502
W pierwszym momencie pomyslalem ze to nowszy rocznik niz '94 bo silnik nie lakierowany i wzor lakierowania taki jak w modelu '98 ale po napisaniu maila do sprzedajacego wiem ze to jednak rocznik '94 (akurat lusterka na to wskazuja, bo modele od '97 maja chromowane).
Tak czy siak moto bardzo ladne, przynajmniej wg. mnie, co Wy na to?
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
Czekam na odpowiedzi osob ktore juz sie w tym topicu wczesniej wypowiadaly, siekson, Thrillco, mafioza oraz pozostalych specjalsitow od rozszyfrowywanie tresci ogloszen z allegro 

GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Ścigacz.pl
powiem tyle ładne moto ale coś mi niepasuje w nim np. niecałe 15 tys.km przez 12 lat niemożliwe a jeszcze z niemiec wątpie w polsce znam takich co rocznie robią 1tys.km motorem a są tacy co robią 15tys.km nawet więcej też to do przebiegu wątpie ,że ma tyle przejechane . jak chodzi tak jak wygląda to bierz i się niezastanawiaj!!! a ten koleś to handlarz motorami więc kombinator
- mafioza
- VIP Ścigacz.pl
Ja bym tego egzemplaza nie kupil. Tak jak wczesniej zaouwazono przebieg jest podejrzenie maly. A poza tym kupujac od handlarza licz sie z tym, że pewnie w niemczech kupil on jakiegos wraka, zawolal X-zibita zeby mu go troche odpicowal i teraz sprzedaje jako super, extra, full, mege wypas.
A swoja droga ciekawe ze w niemczech srednia wieku motocyklisow wynosi jakies 60 lat
. Mozna tam nawet znalezc Er-łana ktorego wlasciciel mial 82 lata i jezdzil nim turystycznie do kiosku po gazete
A swoja droga ciekawe ze w niemczech srednia wieku motocyklisow wynosi jakies 60 lat

-
siekson - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2