gsx650f nowa czy sv650
• Strona 1 z 1
gsx650f nowa czy sv650
WITAM .zastanawiam sie czy kupic nowe jajko ,
aktualnie jezdze dl1000 2 letni jednak nie jestem zadowolony
z powodu zbyt wysokiego siodla- nie dosiegam do ziemi calymi stopami ,
oraz meczacej jazdy V silnikiem, no i brakuje mi adrenaliny,
poprzednie moje pojazdy to jajko 750 99, gsr , dl mial byc turystycznym motocyklem ,ale okazalo sie ze jezdze wiecej kolo komina niz w trasy,
znalazlem sv 650 z 2004 za 13 tys bezwypadek do kupienia ,myslalem kupie poszalec mozna , myslalem tez o amatorskich przejazdzkach na
torze w poznaniu wreszcze gdyz jestem czestym bywalcem giedy pozn.
niestety dl to moge sobie tylko popatrzec na wyczyny co niektorych
az znalazlem w gazecie opis nowego jajka ,- pojazu uniwersalnego
.MOZE jakies rady ? pozdawiam,autoportjarocin
aktualnie jezdze dl1000 2 letni jednak nie jestem zadowolony
z powodu zbyt wysokiego siodla- nie dosiegam do ziemi calymi stopami ,
oraz meczacej jazdy V silnikiem, no i brakuje mi adrenaliny,
poprzednie moje pojazdy to jajko 750 99, gsr , dl mial byc turystycznym motocyklem ,ale okazalo sie ze jezdze wiecej kolo komina niz w trasy,
znalazlem sv 650 z 2004 za 13 tys bezwypadek do kupienia ,myslalem kupie poszalec mozna , myslalem tez o amatorskich przejazdzkach na
torze w poznaniu wreszcze gdyz jestem czestym bywalcem giedy pozn.
niestety dl to moge sobie tylko popatrzec na wyczyny co niektorych
az znalazlem w gazecie opis nowego jajka ,- pojazu uniwersalnego
.MOZE jakies rady ? pozdawiam,autoportjarocin
- autoportjarocin
- Świeżak
no tak ale majac 172 cm wzrostu przy dojezdzaniu do swiatel trzeba uwazac aby stanac noga na ziemi , a jesli sa koleiny i jestem na gorce jej to gleba ,po prostu kupujac motor u mielocha siedzialem na 650 dl gdzie jest siodło nizej o kilka cm niz w 1000 , o czym sprzedawca nie laskaw byl poinformowac zapalonego kupujacego widzac jego przecietny wzrost a na pewno o tym wiedzial ,
nie wiem jak praca v silnika w twoim sv ,bo w dl nieraz mam dosyc v i pragne rzedowki, jedyny plus
to moc od razu ,no ale co tam jak nawet na kole tym nie potrafie sie nauczyc jezdzic maja taka moc
dla mnie za wysoka maszyna , pierwszy moj to bylo jajko 750 i bylem zadowony najbardziej , teraz chyba sprzedam i kupie nowe jajko ,chyba ze znajde jakas ekipe z wlkp ktora wciagnie mnie w wycieczki 1 dniowe moim turystykiem ,bo kumpli z jarocina jakos nie mozna namowic.
nie wiem jak praca v silnika w twoim sv ,bo w dl nieraz mam dosyc v i pragne rzedowki, jedyny plus
to moc od razu ,no ale co tam jak nawet na kole tym nie potrafie sie nauczyc jezdzic maja taka moc
dla mnie za wysoka maszyna , pierwszy moj to bylo jajko 750 i bylem zadowony najbardziej , teraz chyba sprzedam i kupie nowe jajko ,chyba ze znajde jakas ekipe z wlkp ktora wciagnie mnie w wycieczki 1 dniowe moim turystykiem ,bo kumpli z jarocina jakos nie mozna namowic.
r1 06
- autoportjarocin
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości