Zobacz wątek - Wymiana łanicuszka rozrządu w RF600R
NAS Analytics TAG

Wymiana łanicuszka rozrządu w RF600R

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Wymiana łanicuszka rozrządu w RF600R

Postprzez krzywizna1 » 9/3/2008, 09:12

witam mam problem z wymianą łanicuszka ROZRZĄDU w Rf600r a mianowicie nie wiem gdzie on się znajduje ??????????? w jakiej częsici motocyklu Z lewej ,prawej strony a morze pod bakiem trzeba siciągać głowice ?????
krzywizna1
Świeżak

Postprzez PavloRBR » 9/3/2008, 11:44

kolego dokałdnie nie pamiętam ale albo z prawej strony albo po środku pomiędzy garami, czy tak czy tak musisz sciągnąc pokrywe zaworowa i bak pewnie tez , jak to zrobisz to odrazu zobaczysz gdzie on sie znajduje pozdr
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
PavloRBR
Świeżak

Re: Wymiana łanicuszka rozrządu w RF600R

Postprzez skwy » 9/3/2008, 17:41

krzywizna1 napisał(a):witam mam problem z wymianą łanicuszka ROZRZĄDU w Rf600r a mianowicie nie wiem gdzie on się znajduje ??????????? w jakiej częsici motocyklu Z lewej ,prawej strony a morze pod bakiem trzeba siciągać głowice ?????

Cy masz pojęcie co chcesz zrobić?
Bo wydaje mi sie że porywasz sie z motyka na księżyc.
Jeśli nie masz bladego pojęcia co i jak to proponuje oddać moto do warsztatu.
Tam na pewno będą wiedzieć co i jak.
skwy
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Bear » 9/3/2008, 17:54

Sobie mysle podobnie, że jak pytasz gdzie jest łańcuch rozrządu to nie bardzo wiesz o co biega, więc lepiej do serwisku oddaj sprzeta jak chcesz jeszcze troche pojeździć!! :D W RF 600 łańcuch rozrządu jest pomiędzy cylindrami, i nie musisz zdejmowac głowicy coby go wymienić.
zapach benzyny mnie podnieca;)
Bear
Świeżak

Postprzez PavloRBR » 9/3/2008, 23:58

ale pokrywe zaworowa musi... jak by nie było .. tez mi sie zdaje ze jak pytasz gdzie jest łańcuszek to nie masz zielonego pojecia o tym jak to zrobić ale skoro pytałes to odpowiedziałem... ps nawet sie nie pomyliłem 8)
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
PavloRBR
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê