Wymiana łanicuszka rozrządu w RF600R
• Strona 1 z 1
Wymiana łanicuszka rozrządu w RF600R
witam mam problem z wymianą łanicuszka ROZRZĄDU w Rf600r a mianowicie nie wiem gdzie on się znajduje ??????????? w jakiej częsici motocyklu Z lewej ,prawej strony a morze pod bakiem trzeba siciągać głowice ?????
- krzywizna1
- Świeżak
kolego dokałdnie nie pamiętam ale albo z prawej strony albo po środku pomiędzy garami, czy tak czy tak musisz sciągnąc pokrywe zaworowa i bak pewnie tez , jak to zrobisz to odrazu zobaczysz gdzie on sie znajduje pozdr
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
Re: Wymiana łanicuszka rozrządu w RF600R
krzywizna1 napisał(a):witam mam problem z wymianą łanicuszka ROZRZĄDU w Rf600r a mianowicie nie wiem gdzie on się znajduje ??????????? w jakiej częsici motocyklu Z lewej ,prawej strony a morze pod bakiem trzeba siciągać głowice ?????
Cy masz pojęcie co chcesz zrobić?
Bo wydaje mi sie że porywasz sie z motyka na księżyc.
Jeśli nie masz bladego pojęcia co i jak to proponuje oddać moto do warsztatu.
Tam na pewno będą wiedzieć co i jak.
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Sobie mysle podobnie, że jak pytasz gdzie jest łańcuch rozrządu to nie bardzo wiesz o co biega, więc lepiej do serwisku oddaj sprzeta jak chcesz jeszcze troche pojeździć!!
W RF 600 łańcuch rozrządu jest pomiędzy cylindrami, i nie musisz zdejmowac głowicy coby go wymienić.

zapach benzyny mnie podnieca;)
- Bear
- Świeżak
ale pokrywe zaworowa musi... jak by nie było .. tez mi sie zdaje ze jak pytasz gdzie jest łańcuszek to nie masz zielonego pojecia o tym jak to zrobić ale skoro pytałes to odpowiedziałem... ps nawet sie nie pomyliłem 

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości