honda cbr600rr,yamaha r6,suzuki gsx-r600
• Strona 1 z 2 • 1, 2
honda cbr600rr,yamaha r6,suzuki gsx-r600
Witam swierzak jestem na tej stronce wiec mnie zabardzo nie pojedzcie jak cos zle zrobilem:-)
zastanawiam sie jaki moto kupic,w gre wchodza:
-yamaha r6,
-honda cbr600rr,
-suzuki gsxr600.
rocznik 2004 i nowsze.
kumple maja suzuki gxxery i fajnie sie tym smiga ale chcialbym byc orginalny i kupic cos innego,ale jednoczesnie niechcialbym zeby to byl niewypal
co myslicie?
chodzi mi o porownanie tych modeli,wiem ze pewnie duzo osob sie nieznajdzie ktore maja takie motocykle,ale kazda opinia sie liczy,znawcy pewnie duzo czytali o tych modelach i moze ktos cos podpowie.
Nie bedzie to moj pierwszy motocykl,
ale pierwszy sportowy ze tak powiem
zastanawiam sie jaki moto kupic,w gre wchodza:
-yamaha r6,
-honda cbr600rr,
-suzuki gsxr600.
rocznik 2004 i nowsze.
kumple maja suzuki gxxery i fajnie sie tym smiga ale chcialbym byc orginalny i kupic cos innego,ale jednoczesnie niechcialbym zeby to byl niewypal
co myslicie?
chodzi mi o porownanie tych modeli,wiem ze pewnie duzo osob sie nieznajdzie ktore maja takie motocykle,ale kazda opinia sie liczy,znawcy pewnie duzo czytali o tych modelach i moze ktos cos podpowie.
Nie bedzie to moj pierwszy motocykl,
ale pierwszy sportowy ze tak powiem

- jaruss
- Świeżak
no a jak
chodziło mi raczej o kierunki w lusterkach
nie tyle co skreśliłem wybrałem z tych 3 cbr
http://youtube.com/watch?v=mi2h7bRNY5Y

nie tyle co skreśliłem wybrałem z tych 3 cbr
http://youtube.com/watch?v=mi2h7bRNY5Y

- smieszek
- Świeżak
nowa R6 jest zaj*** i te 20 rpm na budziku
130KM robi swoje a wyglad to juz masakra dla mnie najładniejsza szóstka na rynku;) a te z 2004 tez sa spoko sprzęciki skrzynie maja juz poprawiona wiec niema sie czy martwic;) pozdr

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
triumph jak i ducati odpadaja,nie chodzi nawet o cene ale nie bede przeplacal za cos co jest na takim samym poziomie jak japonskie maszynki,to ze cos jest angielskie czy wloskie to nie znaczy ze jest lepsze ,wrecz powiedzialbym -gorsze:)
- jaruss
- Świeżak
jaruss napisał(a):triumph jak i ducati odpadaja,nie chodzi nawet o cene ale nie bede przeplacal za cos co jest na takim samym poziomie jak japonskie maszynki,to ze cos jest angielskie czy wloskie to nie znaczy ze jest lepsze ,wrecz powiedzialbym -gorsze:)
to żeś teraz dowalił...widać że się znasz......
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
Hehe jak dla mnie wykończenie, zawieszenia, hamulce we włoskich maszynach są dużo bardziej dopieszczone niż w japońcach. A daytona, jak dla mnie bajka wreszcie ktoś oprócz włochów przytarł japońcom nosy.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Leitho jeszcze sie nie przyzwyczailes ze sporo ludzi nie uwaza innych moto niz japonce?
Co do zawieszen i hebli to chyba nie ma o czym dyskutowac... przynajmniej tak mi sie wydaje...
A Daytona- chyba tyle wygranych testow drogowych mowi samo za siebie. U mnie ma dodatkowego plusa- rok temu na expo wlasciwie tylko na tej 600'ce siedzialo mi sie dobrze....
Co do zawieszen i hebli to chyba nie ma o czym dyskutowac... przynajmniej tak mi sie wydaje...
A Daytona- chyba tyle wygranych testow drogowych mowi samo za siebie. U mnie ma dodatkowego plusa- rok temu na expo wlasciwie tylko na tej 600'ce siedzialo mi sie dobrze....
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości