Jestem zainteresowany Kupnem tych scigaczy
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jestem zainteresowany Kupnem tych scigaczy
Witam mam Pytanie co lepiej kupic
honde cbr900rr - kawasaki zx9r albo suzuki gsxr srad w tych rocznikach 96-98 ,Ktory z tych jest najlepszy pod kazdym wzgledem, ogulnie jezdzilem full crossem 250 2t wiec doswiadczenie mam a teraz chce sie przesiasc na jakiegos z tych scigaczy z gory dzieki 

- Gaizka
- Świeżak
Hoffman napisał(a):Z dala od Kawasaki. Stylistyczna porażka obojętnie który rocznik, który model, która pojemność. Takie jest moje skromne niepodważalne obiektywne zdanie.
Z których roczników CBR i GSX-R? GSX-R 750 czy 1000? Poczytaj najpierw testy każdego z osobna, a później weź się za porównania.
Pewnosci nie mam, ale wydaje mi sie ze SRAD byl tylko 600 badz 750ccm..
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
-
GregorMoto - Bywalec
Powiem tak stałem przed takim samym wyborem jak ty, w moim przypadku było tak :
*Honda mod. sc33 bo chyba o taką ci chodzi było ich kilka ale były już w nieciekawym stanie i do tego drogie
*Kawasaki miałem je w planach ale jakoś mnie odrzucało od nich sporo osób pisało o pękających ramach itp
*Suzuki trafił się motocykl w ładnym stanie i na wtrysku młodszy rocznikowo od hondy i tańszy a jeśli chodzi o osiągi to bardzo zbliżony do niej (mowa o 750)
Decyzja jest twoja ja wziąłem suzuki ale jeśli bym trafił w tej samej cenie i stanie Honde to bym wybrał Fajerke. Szukaj tych 3 modeli który trafisz w spoko stanie ten kup
*Honda mod. sc33 bo chyba o taką ci chodzi było ich kilka ale były już w nieciekawym stanie i do tego drogie
*Kawasaki miałem je w planach ale jakoś mnie odrzucało od nich sporo osób pisało o pękających ramach itp
*Suzuki trafił się motocykl w ładnym stanie i na wtrysku młodszy rocznikowo od hondy i tańszy a jeśli chodzi o osiągi to bardzo zbliżony do niej (mowa o 750)
Decyzja jest twoja ja wziąłem suzuki ale jeśli bym trafił w tej samej cenie i stanie Honde to bym wybrał Fajerke. Szukaj tych 3 modeli który trafisz w spoko stanie ten kup
www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
- fandzoilisz
- Bywalec
Polecam BLADEGO chyba ze nie trafisz na dobry sprzęt to Suzi tez godne poleciania
kawa to wiesz dobra jak swierza i nie dawno zaparzona 

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
Mechanicy chwalą honde. Suzuki troche gorsze ale też godne polecenia. Reszta to kwestia gustu. Ja bym się nawet nie zastanawiał tylko kupił BLADE 

Umiesz liczyć licz na siebie twoje szczęście innych jebie 

-
wboy - Świeżak
moge bez zadnych "ale" polecic ci bladego, "chyba" nie czesto wychodza tak dobre motocykle 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
I na kawie jeżdzą tacy co by się nie przesiedli na inne moto, wiec jesli tylko masz możliwoś przejechac się każdym z tych motocykli a najlepiej kilkoma z modelu to kożystaj. Jak będziesz mial jakies odniesienie to kupisz dobrze. Sam wiesz motoctkl a motocykl.
-
chestreR - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości