szukam solidnego litra
• Strona 1 z 2 • 1, 2
szukam solidnego litra
Witam, mam pytanie. Rozchodzi mi się o fajne moto na przyszły sezon. Generalnie coś na trasy, ale również po bułki do sklepu. Niezawodny i szybki. Rozglądam się za 954, 1000k4-k6
. Pewnie macie różne doświadczenia z tymi maszynami, możecie coś polecić, odradzić , albo pochwalić inny sprzęt (zx9r, r1).

- olej
- Świeżak
Zdecydowanie polecam Gsxr,mocny i niezawodny sprzęt,również Zx10r to dobra maszyna.Odradzam Zx9r,ponieważ jest to ciężki motor.
Kwestia tego jak masz zamiar brykać,jeśli na kole to coś lżejszego z dużym zapasem kucyków
Kwestia tego jak masz zamiar brykać,jeśli na kole to coś lżejszego z dużym zapasem kucyków

Chip-tuning,Elektronika-Samochodowa
- Fijey
- Świeżak
np. Siwucha albo Bols 1l solidny i niedrogi
a na poważnie YAMAHA R1 albo GSXR, ale na Mojej opinii się nie opieraj bo Ja wskazałem te maszynki bo Mnie się podobają lol.

a na poważnie YAMAHA R1 albo GSXR, ale na Mojej opinii się nie opieraj bo Ja wskazałem te maszynki bo Mnie się podobają lol.
Fazer 600 - sprzedany.
GSX-R 750 K6 - już MAM
GSX-R 750 K6 - już MAM

-
Patryk_1979 - Świeżak
Nie jezdzilem zadnym z nich, ale wydaje mi sie ze GSX-R, ZX-R, CBR czy R1 to nie sa sprzety ktore mialyby sluzyc GŁÓWNIE do turystyki. Na pewno da rade, ale po co meczyc sie supersportem skoro mozesz kupic cos o bardziej turystycznych charakterze.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Ścigacz.pl
Radzę szukać w ogłoszeniach każdego z tych motocykli który się trafi w fajnym stanie, ten bym wybrał
www.kamikazedriver.prv.pl | !!!Lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem!!! | !!!Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy !!! | !!! GSX_R 750 Srad !!!
-
P_R_O_T_E_Z_A - Świeżak
Dzięki za posty. Nie ukrywam, że mam zamiar troszkę "powstawiać", ale i wykręcić z 10 tys bez niespodzianek, dlatego zależy mi w miarę na sprzęcie dobrej jakości. No ale faktycznie, ponad połowa sukcesu to dobry zakup. Co do konkretnych modeli, to staram się zamknąć się na 954 i suzi k4/6. Do zx10r brakuje mi zaufania, nad czym ubolewam, bo bike ładny, tylko za mało ich u nas.
Pozdro
Pozdro

- olej
- Świeżak
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, z tego jakie farmazony wypisujesz.
Chyba jeszcze nie miałeś okazji się rozejrzeć po ogłoszeniach, ponieważ 954 i Gixxer K6 to zupełnie inny przedział cenowy. Raczej bym się zastanawiał 1000rr czy K6.
Chyba jeszcze nie miałeś okazji się rozejrzeć po ogłoszeniach, ponieważ 954 i Gixxer K6 to zupełnie inny przedział cenowy. Raczej bym się zastanawiał 1000rr czy K6.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
-
Meciek - VIP Ścigacz.pl
-
GregorMoto - Bywalec
Rozpiętość cen jest całkiem spora. Poprostu więcej, albo mniej sobie odmówisz, ale zaznaczyłem również K4. Zresztą skupiam się bardziej na walorach użytkowych, tj. charakterystyka silnika, zawieszenie, coś z praktyki. No i design kwestia gustu.
Skoro K6 czy cebrra, to może jeszcze dlaczego. Ktoś tym śmigał ? Trzepnął kilka tysięcy na trasie, czy fajnie tylko wygląda i jest nowszy? Pozdro
FZR 1000
Skoro K6 czy cebrra, to może jeszcze dlaczego. Ktoś tym śmigał ? Trzepnął kilka tysięcy na trasie, czy fajnie tylko wygląda i jest nowszy? Pozdro
FZR 1000
CBR F4i Sport
- olej
- Świeżak
dwa przypadki gdzie złapał na panewce,przy dużych kontach przestaje zaciągać pompa olej
każdy motocykl przy ostrym piłowaniu na '12 bez zmodyfikowanej miski olejowej by zatarł panewki.
w granicach 18-20tyś polecam 954 , chyba najlepszy wybór w tej kasie. W 30tyś bierz k6

- pk.
- Świeżak
Ja bym na twoim miejscu brał 1000 rr, ale czym jeździłeś wcześniej?
http://aboutcigarettes.blogspot.com Proszę wejdźcie na stronę i kliknijcie w 4 reklamy Google zbieram na Yamahę R1!Klikając pomagacie mi!Z góry dzięki za kliknięcia.Jak ktoś mi kliknie to napiszcie mi na PW to OSOBIŚCIE podziękuję i odwdzięczę się.
-
Torelo - Świeżak
Na swoim miejscu, brałbym gixa a najlepiej 1098
, a na twoim brałbym 1000rr.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
tu znajdziesz porządnego Litra :
http://www.crossroadswineandspirits.com ... ourbon.htm
ja mam YZF-1000R w najfajniejszym czarnym oryginalnym malowaniu
)))
za duży do miasta - inaczej to MIASTO JEST DLA NIEGO ZA CIASNE....
od 0-400 metrów w 10.2 sec. i masz przy tym 211 na budziku ... - nie mówię że sie nie da - tylko to żadna przyjemność .... u niego przyjemność to 260km/h obwodnica kielecka i piękne paredziesiąt kilometrów.... bez spiętych jaj - totalny chillout ...
sami popatrzcie
- to RZECZ w Akcji - i ja ją mam
))) tą rzecz !
http://youtube.com/watch?v=w1mhuhnLMkY
http://www.crossroadswineandspirits.com ... ourbon.htm
ja mam YZF-1000R w najfajniejszym czarnym oryginalnym malowaniu

za duży do miasta - inaczej to MIASTO JEST DLA NIEGO ZA CIASNE....
od 0-400 metrów w 10.2 sec. i masz przy tym 211 na budziku ... - nie mówię że sie nie da - tylko to żadna przyjemność .... u niego przyjemność to 260km/h obwodnica kielecka i piękne paredziesiąt kilometrów.... bez spiętych jaj - totalny chillout ...
sami popatrzcie

http://youtube.com/watch?v=w1mhuhnLMkY
-
cezare - VIP Ścigacz.pl
Nie obraź sie cezare ale wielka z mega skomplikowanym silnikiem i 5 biegową skrzynią, szału ni ma, 20 zaworów i nieszczęsny exup który nie wiadomo do końca czemu miał służyć oprócz tego że często gęsto nie działał, motorek nigdy kariery nie zrobił a R1 była wielkim gwoździem do jego trumny.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
dlatego zawsze respect - na tor - ale do CITY.. wolę Ace'a .. na cienkich winklach rłania będzie lepsza ...
ale pamiętaj człowieku - że na 1/4 mili Ace Łyka Rłanie czy to C się podoba czy nie ...
doczytać - pogadać warto ... przekonaj się ..
ps . u mnie exup działa
)) wogóle wszystko działa
)))
ps.2 widziałeś film? szału ni ma ? ... co TY bierzesz chłopie
))) ... o ile te czasy i czym poprawisz ?
ale pamiętaj człowieku - że na 1/4 mili Ace Łyka Rłanie czy to C się podoba czy nie ...
doczytać - pogadać warto ... przekonaj się ..
ps . u mnie exup działa

ps.2 widziałeś film? szału ni ma ? ... co TY bierzesz chłopie

-
cezare - VIP Ścigacz.pl
-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2