Co radzilibyscie po ZXR 400
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Co radzilibyscie po ZXR 400
Chcialbym zapytac co mogli byscie mi doradzic po Kawasaki ZXR 400 mam 17lat i mysle o jakiejs 600ccm raczej cos sportowego lub ewentualnie naked ale ciezko stwierdzic co na dzien dzisiejszy wybrac do 12tys,zalezy mi na tym aby byl oryginalny tzn malowoanie itd.Dzieki z gory.
Gsxr 600
- Rafal111
- Świeżak
jesli ci sie fajnie jezdzilo na kawie to moze zx6r?? cbr600...
znakedow to bandit fazer hornet
jesli masz jakies pojecie to tylko kwetsia gustu w tym momencie twojegona czym chcesz jezdzic i oczywiscie okazji tzn co sie strafi w dobrym stanie:)
znakedow to bandit fazer hornet
jesli masz jakies pojecie to tylko kwetsia gustu w tym momencie twojegona czym chcesz jezdzic i oczywiscie okazji tzn co sie strafi w dobrym stanie:)
- andy_czarny
- Świeżak
Szczerze troszke wymian bylo porownujac do nsr z przed 1,5 roku ogolnie jezdzilem nia 5tys km tylko takze to nie tak duzo,wlasnie zastanawia mnie zx6r najbardziej poniewaz wersja kocie oczy jest bardzo ladna i skoro by sie tylko trafila to tylko to,gsxr jest super od 2001 roku ale tez bardzo drogie i za 12tys nic sie nie kupi ciekawego.
Gsxr 600
- Rafal111
- Świeżak
za 12 sprzedam ci moje gsxf 600 2003 rok delikatny tuning!! a jak nie to sie rozejrzy nad cbr albo zx ale w tym roczniku ok 15 - 16 tys bedzie cie to kosztowalo moze jakas sv poszukaj .... albo horneta
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
jak zwykle... zaczyna się! Czy on się pytał o doradzenie w sprawie prawka?!?!? naucz się czytać a dopiero później udzielaj. P.S. widzę że masz duży problem ze sobą... sugeruje wizytę u psychologamelvin napisał(a):ja bym ci radził zrobić prawko... a później wsiadać na jakieś poważne moto...
albo nie, kup erłana wsiądź na niego zrób sobie krzywdę i nie zadawaj tu głupich pytań...

Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
-
pan_blancik 15 - Świeżak
nie kupuj kawasaki i suzuki bo to gowna, jak masz 12tys to nie kupuj r6 do roku 2003( sam mam ale 04'):)) bo sie pierdola skrzynie itp honda cbr dobra bedzie oczywiscie o ile ci sie podoba bo mi nie
) (f3) bo f4 juz w miare a rr sa zajebiste, jak interesuja cie nakedy to hornet i fazer beda najlepsze, wczesniej mialem fazerka to moge smialo polecic ( na kolko zajebiaszczo idzie, co prawda krotko go mialem ale chyba bez awaryjny motor

- Michaek
- Świeżak
coż wy tak z tymi skrzyniami do r6 wcale się nie psują nie w każdym modelu sam już nie wiem co o tym myśleć. A co do moto to do 12 tyś. kupisz już fajną maszynke cbr f3/f4 yamahe r6 98-2003 albo jakiegoś gixa:) ale lepiej najpierw zrób prawko dobrze Ci mówie:)
YAMAHA YZF R6 2003r.
- Pomian
- VIP Ścigacz.pl
Co wniosłeś do tego tematu!?!?!? i Idiote to szukaj w swoich kręgach rodzinnych. Ja również jestem za banem dla tych panów za off topy i zaśmiecanie tematów bo to juz nie pierwszy raz...Leitho napisał(a):niech ktos w koncu zbananuje tego idiote
-
pan_blancik 15 - Świeżak
"pomian" otoz psuja sie bo nawet Yamaha w modelach od 03r zmienila tryb drugiego biegu i wodzik inny dostala, wiec bez przyczyny tego nie wymieniali, a ze ty albo twoj kolega ma r6 w ktorej sie skrzynia trzyma to super, bo oczywiscie nie jest to regułą ale czasem sie to psuje w r6 i to czesciej niz w innych moto i mozesz trafic akurat wlasnie na taki trefny model i sie pozniej bedziesz z tym tylko ...
- Michaek
- Świeżak
No wlasnei co do R6 to nie ma nic w miare oryginalnego do reki do 12 tys trzeba dac z 14 wtedy bedzie ladna.A co myslicie o thundercat ?? bo mnie sie wydaje ze spoko motorek tyle ze pozniej bede sie dlugo bujal ze sprzedaza tego.Mialem Honde i Kawasaki i przyznam ze kawa nie ma porownania do hondy w ogole jak chodzi o awaryjnosc i dopracowanie motocykla.F4 jest w miare ale nie za piekna natomiast f4i to juz ma odjazdowy wyglad ale kwestia ceny :\ to jest wlasnie najgorszy problem u mnie.A powracajac do tematu R6 to z tego co czytalem w pewnym egzemplazu to pisalo ze tylko wersje z 99roku sie chrzanily wlasnie te dwojki.
Gsxr 600
- Rafal111
- Świeżak
blancik, prawda jest taka, ze wtypowiadasz sie bezsensownie w kazdym temacie, wszczynasz niepotrzebne klotnie i siejesz zamet, ale klade lache na to - nie karmie trola
btw polowa forum "czuje do ciebie niechec" a ty usilnie chcesz sie niewiadomo czym wykazac, kazdy czlowiek z odrobina godnosci by juz dawno zniknal, ale czego mozna sie spodziewac od dziecka neo
btw polowa forum "czuje do ciebie niechec" a ty usilnie chcesz sie niewiadomo czym wykazac, kazdy czlowiek z odrobina godnosci by juz dawno zniknal, ale czego mozna sie spodziewac od dziecka neo
Na kolana chamy !
-
Leitho - VIP Ścigacz.pl
w jakim celu piszesz kolejne off topy?? przeczytaj ten temat i zobacz kto tu zaczął pisać bezsensowne i off topowe wypowiedzi... P.S. proszę Cię abyś skończył zaśmiecać ten temat, jeżeli jesteś normalnym rozumnym człowiekiem to się zastosujesz...Leitho napisał(a):blancik, prawda jest taka, ze wtypowiadasz sie bezsensownie w kazdym temacie, wszczynasz niepotrzebne klotnie i siejesz zamet, ale klade lache na to - nie karmie trola
-
pan_blancik 15 - Świeżak
Prawda jest taka że tam gdzie nie ma blancika tam nie ma masy off topów i awantur a jak sie tylko pojawi ze swoim stekiem bzdur, i nie podpartych żadnym doświadczeniem porad od razu wszyscy sie gotują i robi sie młyn, zresztą sam twój podpis blanciku wszystkich wqrwia i prowokuje zrób wszystkim przysługe i odjedź w ciszy. Teraz w temacie po zxr400 może jakąś zxr6 to byłby całkiemsensowny przeskok. Co do prawka melvin ma racje lepiej sie za to weź po co sie stresować na widok radiowozu albo ryzykować jakieś ucieczki bez powodu
-
icid - VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2