KTM EXC 125
• Strona 1 z 1
KTM EXC 125
Witam
Chcialem sie apytac czy ktos nie wie czegos na temat EXC 125 supermoto???chodzi mi o te nowsze modele.chce sobie kupic takiego w przyszlym roku z salonu i chcialem sie zapytac czy sie oplaca???jaka ma moc taki motocykl,ile pojdzie,jaki ma zbiornik paliwa,ile pali???
Z gory dziex
Chcialem sie apytac czy ktos nie wie czegos na temat EXC 125 supermoto???chodzi mi o te nowsze modele.chce sobie kupic takiego w przyszlym roku z salonu i chcialem sie zapytac czy sie oplaca???jaka ma moc taki motocykl,ile pojdzie,jaki ma zbiornik paliwa,ile pali???
Z gory dziex
-
mastero33 - Bywalec
mam takiego ale nie supermoto. zbiornik okolo 8 litrow a moc 47 koni. swietnie spisuje sie w terenie
-
grabarz2006 - Świeżak
Nie chcę nikogo tutaj martwić, ale z tego co wiem, to sam sobie będziesz musiał zrobić wersję SM, ponieważ fabrycznie takie nie były produkowane. Komplet nowych kół to koszt w granicach 3 tys. zł. (mowa o pełnych kołach z piastami i tarczami np. Excel)
No i mam tutaj taką małą dygresję do kolegi grabarz2006. Nie chcę Cię zabardzo martwić, ale te 47km, to napewno nie w secie
No i mam tutaj taką małą dygresję do kolegi grabarz2006. Nie chcę Cię zabardzo martwić, ale te 47km, to napewno nie w secie

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Åšcigacz.pl
-
grabarz2006 - Świeżak
Wow... grabarz... normalnie co w nim zmieniłeś? Dałeś tłumik z CBR600, że tyle ma mocy?
. Owsze ma, ale nie więcej niż 41KM, ponieważ nie wiem czy wiesz, ale wyczynowe motocykle enduro w tej klasie (choćby z WEC) mają po 42, max 43KM. Zaś mocą rzędu 47KM legitymują się rozkręcone "dwusetki".
Więc za prawdę powiadam Ci - nie masz 47KM.

Więc za prawdę powiadam Ci - nie masz 47KM.
-
Beavis - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości