Lagi - prostowanie, gdzie w okolicach szczecina?
• Strona 1 z 1
Lagi - prostowanie, gdzie w okolicach szczecina?
tak jak w temacie, kolega kupil gs 500 po delikatnym dzwonku, lewa laga dostała troszkę w tylek (zagiela sie przy dolnej polce) ale się nie przelamala, odchylenie nie jest duże, 5 może 10 stopni, ale przydałoby się to naprostować, tylko gdzie można to zrobić w okolicach szczecina?? za wszelka pomoc z Góry dziękuje.
- demondemidi
- Świeżak
Bezpieczniej i lepiej wyjdzie kupic prostÄ… 

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
nie wiem, może mi się wydaje, ale chyba dosc precyzyjnie opisałem w temacie ze chodzi mi o prostowanie, a nawet w roli scislosci nie mi tylko kolesiowi, nie chce kupować nowych wiec namowilem go chociaż na prostowanie... temat postu nie brzmi "prostować czy kupić inne"... tylko gdzie prostować, wiec proszę darujcie sobie rady, bo zdaje sobie sprawę z ryzyka związanego z jazda na prostowanych, chce dla chłopaka jak najlepiej, i skoro nie daje się namowic na inne to chociaż niech te wyprostuje... chyba ze uda mi się trafić do mojego U.S.D. to już mu nawet w gratisie odstapie swoje 

Customizer 

- demondemidi
- Świeżak
wiesz orbus z dwojga zlego jak ma latac na pokrzywionych to fakt niech chociaz moto prosto jedzie i bedzie jednosladem ;D
za to powinni zabijac.
STOP - Wrakom na drogach
za to powinni zabijac.
STOP - Wrakom na drogach
(otwórz link)

-
simonw wlasnie o to chodzi, jeśli chłopak nie chce odzalowac tych paru zl żeby wymienić lagi to niech chociaż te naprostuje, chłopaczek jest bardzo młody i uważa ze to nie jest groźne bo tylko lekko są skrzywione, ale na prostowanie namowic mi się go udało, teraz tylko nie wiem gdzie to zrobić... nie chce żeby mi się tu chłopak na początku sezonu zabil, to jego pierwsze moto ;/ A resztę przepraszam za ta agresje w poprzednim poście, ale nie lubię takiego dopisywania zbędnych "złotych myśli" bo przez to pozniej nikomu się nie chce korzystać z opcji "szukaj", bo w temacie jest 100 postów nie na temat i trzeba czytać 15 stron żeby się dowiedzieć czy padla odpowiedz na pytanie czy tez nie ;/
Customizer 

- demondemidi
- Świeżak
Zupelnie prywatnie - uwazam ze ma za mal doswiadczenie, zeby ocenic ze to nie jest grozne. Tak powaznie to po dowolnym strzale moto jest do wymiany albo chociaz mierzenia ramy
Po prostu wykrec mu wentylki i swiece zeby tym padlem nie probowal jezdzic nawet po podwórku.
I WYBIJ mu z glowy jakiekolwiek prostowanie
Nie wiem, no pogadaj moze pokaz posty ludzi, przeciez to jak naciaganie samochodu po strzale albo i jeszcze gorzej, nie wiadomo co i w ktorym momencie sie zadzieje...

I WYBIJ mu z glowy jakiekolwiek prostowanie

Nie wiem, no pogadaj moze pokaz posty ludzi, przeciez to jak naciaganie samochodu po strzale albo i jeszcze gorzej, nie wiadomo co i w ktorym momencie sie zadzieje...
(otwórz link)

-
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości