Co do "Stuntu"?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Co do "Stuntu"?
Witam! Jestem nowy na forum i tu moje 1 pytanko...
Jezdzilem Motorynka,Rometem i troszke WSK kuzyna...(same Piździki
)
Jaki motorek Proponojecie do nauki np. wheelie ...chce przejechac chociaz 10-15m
Czekam na Propozycje
ps. przy okazji mogli byscie podac cene takiego motorka? i pojemnosc ...niebede narazie kupywal scigacza bo jesli sie wywroce to naprawa troche kosztoje
Pozdro
Jezdzilem Motorynka,Rometem i troszke WSK kuzyna...(same Piździki

Jaki motorek Proponojecie do nauki np. wheelie ...chce przejechac chociaz 10-15m

Czekam na Propozycje
ps. przy okazji mogli byscie podac cene takiego motorka? i pojemnosc ...niebede narazie kupywal scigacza bo jesli sie wywroce to naprawa troche kosztoje

Pozdro

FuN oF StunT!
- Stunterek
- Świeżak
do nauki takich wyglupow to chyba najelpszy bedzie jakis crossik. Przy wywrotce nic sie nie stanie a (patrzac na doswiadczenie) kilka upadkow przy takiej nauce zaliczysz na pewno 

Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
Crossik jakis ;] moj kumpel ma Yamaha DT 80 i ładne "fiku miku" na niej robi ;] a cena to jakies 3000 zł znajdziesz dobra amszynke;] sa oczywiscie tansze wystaczy poszykan na necie;]
Pozdro
Pozdro
Motur nigdy nie umiera
Motur jest wieczny 

-
Adamo _CBR - Świeżak
i ja doradzam to samo
i jak bedziesz chcial pozdejmujesz plastiki co zajmie 5 min robity i mozesz sie uczyc.
chociaz ja ucze sie na skuterze. wywrotki przy nauce nei mialem ;] wheelie na stojaca to moge juz jechac i jechac a na siedzaca to z 20m przejade. Nie napisales do jakiej pojemnosci ma byc ten motor. Chyba ze jestes tak wspanialy jak wiekszosc uzytkownikow i ujedziesz na wszystkim.
Moj fillmik: Skuter mial wymienione tylko wario. A tez daje rade.
http://youtube.com/watch?v=kCNWXf_IT6g
Napisz cos wiecej: np. do jakiej kwoty. Do stuntu fajnie tez sie skuter nadaje ;]

Moj fillmik: Skuter mial wymienione tylko wario. A tez daje rade.
http://youtube.com/watch?v=kCNWXf_IT6g
Napisz cos wiecej: np. do jakiej kwoty. Do stuntu fajnie tez sie skuter nadaje ;]

Benelli 491 rr-->Yamaha DT 50 2003r.--> KTM exc 125
)

- Kuba111
- Świeżak
Adamo _CBR napisał(a):Crossik jakis ;] moj kumpel ma Yamaha DT 80 i ładne "fiku miku" na niej robi ;] a cena to jakies 3000 zł znajdziesz dobra amszynke;] sa oczywiscie tansze wystaczy poszykan na necie;]
Pozdro
o co Ci chodzi?
z tymi pierdopędami zapraszam do działu niżej skutery, tam możesz nawet mówić o czerwonych kosiarkach do trawy.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
najlepsze do stuntu moim zdaniem są GSX-y ale jeśli ma sie siano. A na sam początek wystarczy nawet wsk dobrze zrobiona tak jak na tym filmiku
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... &plindex=4 I niewiem dlaczego wueske nazwałeś piździkiem
tylko zabrania sie robienia takich rzeczy z pięknych zabytków można odremątować skatowaną jakąś i śmigać 

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... &plindex=4 I niewiem dlaczego wueske nazwałeś piździkiem

Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/
(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
Moim zdaniem powinienes sie najpierw nauczyc jezyka polskiego, a dopiero pozniej szukac motocykla...
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
np. suzuki rg 80
Ja polecam Suzuki RG 80 do kupienia zarajestrowane na motorower już za mniej niż 2000 zł a jak dobrze poszukasz to i za 1500 coś kupisz. A że ten motorek sb radzi to najlepszym dowodem jest filmik dostępny na stronie raptowny.com dokładnie chyba czwarty (nagranie z jednoślada z TVN Turbo), tam koleś ładnie wymiata na tym sprzęcie
Pozdro

To fast to live to young to die 

-
barszczyk - Świeżak
Stunterek napisał(a):konan Szrot Team dobrze znam...kolesie wymiataja. Jesli chodzi o Cross to moj stan wynosi 1500 zł
wiez niewiem jakim motorkiem zaczac
za 1500 to najlepiej mb 80 albo mtx

- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Re: np. suzuki rg 80
kolego niewiem gdzie szukałeś ja chciałem kupić RG ale nigdzie nie mogłem znaleść ceny conajmniej poniżej 2500 i to zadkość na allegro są po jakieś 3000 i więcejbarszczyk napisał(a):Ja polecam Suzuki RG 80 do kupienia zarajestrowane na motorower już za mniej niż 2000 zł a jak dobrze poszukasz to i za 1500 coś kupisz. A że ten motorek sb radzi to najlepszym dowodem jest filmik dostępny na stronie raptowny.com dokładnie chyba czwarty (nagranie z jednoślada z TVN Turbo), tam koleś ładnie wymiata na tym sprzęciePozdro
Nienawidze anty motocyklistów co życzą nam źle ;/;/ fan streetbike moto gp fmx/sm/mx/MP i ME/
(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
Najlepsza do stuntu to jest motorynka nie ma drugiej maszyny na której tak łatwo równowagę wyćwiczyć 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Ja uczyłem sie na bardzo zamulonym skuterze i z czasem szło mi coraz lepiej a więc sądze że motor nie jest aż tak ważny... ważniejsze są umiejetności...Elo
-
Cannabis13 - Świeżak
Popieram te słowa nauczyć sie wheelie da sie na byle czym ważne żeby miało śilnikCannabis13 napisał(a):motor nie jest aż tak ważny... ważniejsze są umiejetności...Elo

(otwórz link)Im

-
konan - Świeżak
Wazne tylko zeby rama była prosta i nic nie latało.
Np jak ja uczyłem sie wheelie na jawce ze zcentrowanm tylnim kole to nic mi nie szło, po wymianie jak ręką odjoł.
Np jak ja uczyłem sie wheelie na jawce ze zcentrowanm tylnim kole to nic mi nie szło, po wymianie jak ręką odjoł.
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
Wszystkim sie nauczysz a tymbardziej takie male odleglosci... Jak nie masz kasy to kup skuter bo na kole to to samo jedzie, albo sende - tu juz trudniej ale idzie to opanowac. Dt80 daje rade jeszcze. Jak masz kase to f4i ;]
Zapraszam na http://www.bikepics.com/members/kuba9449/
-
kuba9449 - Świeżak
Na początek do tego DT 125 polecam,wmiare bezawaryjny sprzęt i niedozajebania,gwarantuje
pozniej z czasem mozna sie przesiąść już np na F3 lub F4i 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości