Moto 600ccm i 16 lat ???
• Strona 1 z 1
Moto 600ccm i 16 lat ???
Witam,
mam pytanie typu 'co mi grozi'...
No wiec koledzy moi odwiedzili mnie dwiema CBRkami 600. Papiery na to są... zarejestrowane... opłacone... no tylko oni mają po 16 lat a motorki 600cc ... No i ja się brykłem
no i sie zaraziłem... heh, no wiec co mi grozi?? Bo wcale od nich starszy nie jestem ... 
mam pytanie typu 'co mi grozi'...
No wiec koledzy moi odwiedzili mnie dwiema CBRkami 600. Papiery na to są... zarejestrowane... opłacone... no tylko oni mają po 16 lat a motorki 600cc ... No i ja się brykłem

Pozdrawiam
Póki co... bida w garażu...
- AlCabanas
- Świeżak
Dobra rada: KUP SOBIE ROWER !!
przejechałeś pewnie zaledwie kawałek prostej drogi i wydaje Ci się że dasz radę jezdzic na takim sprzęcie , grubo się mylisz! Nie masz doświadczenia na drodze ani umiejętności prowadzenia takiej maszyny nawet nie chce wiedzieć czy jesteś na tyle silny żeby podnieś taki moto po upadku ... Będziesz zagrożeniem na drodze i narobisz sobie dużych kłopotów jak coś narozrabiasz bez prawka. No ale decyzja należy do Ciebie tylko czy warto zabić się lub spieprzyć sobie lub innej osobie życie tylko dlatego że kledzy na cbr-kach Cie odwiedzili ?? Może R1 kup to im kopary wtedy opadną będziesz guru tylko do czasu ... Pozdrawiam
przejechałeś pewnie zaledwie kawałek prostej drogi i wydaje Ci się że dasz radę jezdzic na takim sprzęcie , grubo się mylisz! Nie masz doświadczenia na drodze ani umiejętności prowadzenia takiej maszyny nawet nie chce wiedzieć czy jesteś na tyle silny żeby podnieś taki moto po upadku ... Będziesz zagrożeniem na drodze i narobisz sobie dużych kłopotów jak coś narozrabiasz bez prawka. No ale decyzja należy do Ciebie tylko czy warto zabić się lub spieprzyć sobie lub innej osobie życie tylko dlatego że kledzy na cbr-kach Cie odwiedzili ?? Może R1 kup to im kopary wtedy opadną będziesz guru tylko do czasu ... Pozdrawiam
- krzychu84
- Świeżak
oj specnaz chyba nie wiesz co potrafia nowoczesne 125 (niektore sa lepsze od gs500
) A co do tych moto to dobra sprawa ale zeby prowadzic taki motor trzeba miec doswaidczenie i troche rozumu zeby nie skonczylo sie to tragedia 

- hubit
- Świeżak
Moje zdanie jest takie... Jezeli to pierwsze moto to w zupełnosci odpada... Mimo wszystko na ten wiek i tak bardziej polecam Suzuki Bandit 600cm bo jest spoko a moc wystarczająca... do takiego moto trzeba miec troche wyobrazni i praktyki i co najwazniejsze oleju w głowie... kierowca nie powinien sie dac komuś podkusić do ostrej jazdy... i rzecz ostatnia... jesli cos zrobisz to masz przesrane na całej lini... a jesli moto bedzie zarejestrowane opłacone bedzie kask i grzecznie sie zatrzymasz to dostaniesz mandacik bodajrze 300zł za brak uprawnien do porwadzenia pojazdu... pozdrawiam... 

- lukas545
- Świeżak
Re: Moto 600ccm i 16 lat ???
AlCabanas napisał(a): No i ja się brykłemno i sie zaraziłem...
chyba glupota sie zaraziles
YAMAHA YZ 125
Poszukiwania znowu rozpoczete...
Poszukiwania znowu rozpoczete...
-
M. - Świeżak
na motor baj szoł wziąłem ulotkę jamaszy, tam masz
YAMASZĘ R1 w wersji 50cc za jedyne 60 tysięcy nowych polskich złotych, wyślę że jak sobie to kupisz to będziesz najfajniejszym kolesiem w okolicy, a kumple będą szczęki z ziemi zbierali
YAMASZĘ R1 w wersji 50cc za jedyne 60 tysięcy nowych polskich złotych, wyślę że jak sobie to kupisz to będziesz najfajniejszym kolesiem w okolicy, a kumple będą szczęki z ziemi zbierali
- domin
- Świeżak
Kup sobie Yamahe TZR50 i mów wszystkim że to R6 zamontuj większy tłumik i najlepiej nie odpalaj 

http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
za takie pytania to powinno sie bez ostrzezenia w kaftan wsadzac...
przejechałeś pewnie zaledwie kawałek prostej drogi i wydaje Ci się że dasz radę jezdzic na takim sprzęcie , grubo się mylisz! Nie masz doświadczenia na drodze ani umiejętności prowadzenia takiej maszyny nawet nie chce wiedzieć czy jesteś na tyle silny żeby podnieś taki moto po upadku ... Będziesz zagrożeniem na drodze i narobisz sobie dużych kłopotów jak coś narozrabiasz bez prawka. No ale decyzja należy do Ciebie tylko czy warto zabić się lub spieprzyć sobie lub innej osobie życie tylko dlatego że kledzy na cbr-kach Cie odwiedzili ??
Teraz już wiem co grozi... za brak uprawnień 5000zł dla starego i zakaz robienia prawka po 18tce na jakiś czas...
W sumie to i tak nierealne że kupię taki motor. Ten temat widzieli moi koledzy i narazie cicho siedzą...
No wiec takie podchwytliwe pytanko

Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam.
Pozdrawiam
- AlCabanas
- Świeżak
Chyba masz troche dziwne informacje... 5000zł mandatu? Może 500? Najlepiej kup buse jak koledzy doradzali... no i gumowych drzew! 

<a href="http://www.bezpieczny-motocyklista.info/">
</a>
<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>

<a href="http://www.emoto.com.pl/id91106.html">Na sprzedaż Aprilia RS 80/50 2001r.</a>
-
cdsMarcin - Bywalec
Nie mówiąc o grożącym Ci kolegium w przypadku stłuczki (nieważne czyjej winy) a w wyniku wspomniany zakaz ubiegania się o prawo jazdy od lat dwóch wzwyż...
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
Jeśli jesteś mistrzem "prostej" to kup sobie Y2K.
W sumie najlepszy sprzęt na początek ... Niezłe przyspieszenie, da się ucieć przed krasnalami, a radość z zwiania niemała.
Wiążąc do tematu: jeśli kupisz Y2K to w sumie nie grozi Ci nic, bo tak czy siak Cię nie złapią.
Za to grozi Ci śmierć we wczesnych latach młodości.
Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.

Wiążąc do tematu: jeśli kupisz Y2K to w sumie nie grozi Ci nic, bo tak czy siak Cię nie złapią.

Pozdrawiam i życzę udanych zakupów.
- zieluch
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości