Czasza od rr-ki
• Strona 1 z 1
Czasza od rr-ki
A ja mam takie pytanie czy do cbr 600 dajmy na to że f4 można podpasować czaszę od 600 rr? Kolega mi mówił ze można taki patent zrobić, co o tym myślicie? 

Yakuza
-
Yakuza - Świeżak
nie wiem czy można, ale po co??!!
DON`T DRINK AND DRIVE!!! | | Sprzedam kask ARAI RX-7 CORSAIR | viewtopic.php?t=19823
-
pawel_rr - Świeżak
Wiejski tunning:D
Bez sens taka akcja...
Tak samo kiedys na allegro sprzedawali jakiegos starego nekeda z plastikami z R6:D Mozna powiedzec ze to PRAWIE R6. Tylko ze slaabsze:D Jak wiemy prawie robi wielka roznice. Mozesz czasami zrobic tylko z siebie posmiewisko jak Cie ktos skroi pewniego razu na swiatlach:D
Tak samo kiedys na allegro sprzedawali jakiegos starego nekeda z plastikami z R6:D Mozna powiedzec ze to PRAWIE R6. Tylko ze slaabsze:D Jak wiemy prawie robi wielka roznice. Mozesz czasami zrobic tylko z siebie posmiewisko jak Cie ktos skroi pewniego razu na swiatlach:D
- temat09
- Świeżak
Yakuza napisał(a):a kto mówił ze to ja chce tak zrobić? po to jest forum zeby pytać jak sie czegoś nie wie
Dobrze piszesz lae nie potrzebna taka kombinacja:)
Motur nigdy nie umiera
Motur jest wieczny 

-
Adamo _CBR - Świeżak
proste... jak Audi A6 z 1998 r. z nowym grilem od 2007 

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
Pewnie można zapytaj jeszcze w sklepie o naklejki szmocy najlepiej działają te z napisem turbo i V6 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Najlepsze są fury po tunningu, które wyglądają jakby zapierdalały po 300 na godzinę, jak z szybcy i wściekli.
Potem otwierasz maskÄ™, a tam przechodzone 2.0 w gazie.
Potem otwierasz maskÄ™, a tam przechodzone 2.0 w gazie.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
icid napisał(a):Pewnie można zapytaj jeszcze w sklepie o naklejki szmocy najlepiej działają te z napisem turbo i V6
stary ale jesteś zabawny, nie znasz odpowiedzi na pytanie to po co wypisujesz jakieś durnoty, weź coś na wstrzymanie jak masz problemy
Yakuza
-
Yakuza - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość