Kymco 400i - obroty
• Strona 1 z 1
Kymco 400i - obroty
Dzień dobry
Żona zrobiła prezent i dostałem nowy skuter. Teściu dostarczył. Jednak silnik pracuje cały czas na wysokich obrotach i nie zmienia chyba automatycznie biegów z tego powodu. Dodatkowo mocno czuć pracę silnika (wibracje). Skuter prosto z salonu prawdopodobnie bez regulacji. Da się samemu coś z tym zrobić czy trzeba jechać do serwisu (trochę daleko do niego mam). Może ktoś wie w którym miejscu się to reguluje i na co zwrócić uwagę.
Pozdrawiam
Kymco xciting 400i 2017
Żona zrobiła prezent i dostałem nowy skuter. Teściu dostarczył. Jednak silnik pracuje cały czas na wysokich obrotach i nie zmienia chyba automatycznie biegów z tego powodu. Dodatkowo mocno czuć pracę silnika (wibracje). Skuter prosto z salonu prawdopodobnie bez regulacji. Da się samemu coś z tym zrobić czy trzeba jechać do serwisu (trochę daleko do niego mam). Może ktoś wie w którym miejscu się to reguluje i na co zwrócić uwagę.
Pozdrawiam
Kymco xciting 400i 2017
- garibaldi
- Świeżak
Re: Kymco 400i - obroty
Skoro sprzet jest nowy, to za usuniecie problemu odpowiedzialny jest salon w ktorym go kupiles.
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Re: Kymco 400i - obroty
Następnym razem zastanów się do jakiego działu pasuje Twój temat.
Przenoszę do "Mechaniki motocyklowej"
Przenoszę do "Mechaniki motocyklowej"
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa