CoÅ› do Kawy w W-wie!
• Strona 1 z 1
CoÅ› do Kawy w W-wie!
Witam wszystich po raz pierwszy. Niedawno kupiłem swoje pierwsze moto. Kawasaki ER 5. Proszę o poradę. Gdzie znajdę w Warszawie dobry i w miarę niedrogi warsztat w przypadku poważniejszej roboty. Gdzie niedrogo można kupić jakieś zamienniki i czy jest sens inwestować w używki? Jestem zielony w tym temacie, dlatego proszę o pomoc.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!

- robka
- Świeżak
Zależy co ma byc uzywane..
Opony , link i te inne badziewa to najlepiej nówke.
Rame , koła itd - cholernie droga sprawa , wiec lepiej uzywana
Widac ze to twoje pierwsze moto , boisz sie o nie jakby mialo za moment eksplodować..
A co do warsztatów w wawie to nie za bardzo wiem , ja chłop z prowincji (25km od wwa)
jak to mówia warszawiacy ;]
Opony , link i te inne badziewa to najlepiej nówke.
Rame , koła itd - cholernie droga sprawa , wiec lepiej uzywana
Widac ze to twoje pierwsze moto , boisz sie o nie jakby mialo za moment eksplodować..
A co do warsztatów w wawie to nie za bardzo wiem , ja chłop z prowincji (25km od wwa)

- pk.
- Świeżak
ja moto serwisuje w motomax w Michałowicach(Al.Jerozolimskie) i jestem zadowolony. ER-5 to w miare śweiże moto, więc chyba nic poważnego Ci się nie powinno stać. Materiały eksploatacyjne to przeważnie larsson na Połczyńskiej
DON`T DRINK AND DRIVE!!! | | Sprzedam kask ARAI RX-7 CORSAIR | viewtopic.php?t=19823
-
pawel_rr - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości