Yamaha YBR125 Custom 2015 VS Honda CB125F 2015
• Strona 1 z 1
Yamaha YBR125 Custom 2015 VS Honda CB125F 2015
Zamierzam kupić motocykl 125 cm. Mam prawo jazdy kategorii A, ale nie potrzebuję nic mocniejszego i szybszego.
Poza tym wybór dotyczy wyłącznie motocykli z salonu i wyłącznie tych dwóch motocykli wymienionych w temacie (no chyba, że znacie coś lepszego do 12 tysięcy złotych).
Chciałbym się jedynie dowiedzieć, który z tych motocykli zapewni większą bezawaryjność?
Nie potrzebuję tych motocykli do miasta lecz w dalekie trasy, więc nie mogą ulec awarii.
Honda jest sporo tańsza lecz produkowana w Chinach, ale posiada wałek wyrównoważający, którego nie posiada Yamaha? A dla mnie cicha praca jest bardzo istotna.
Najbardziej chciałbym 125, która posiada ABS i chłodzenie cieczą, ale takiego chyba nie ma do 12 tysięcy złotych.
Poza tym wybór dotyczy wyłącznie motocykli z salonu i wyłącznie tych dwóch motocykli wymienionych w temacie (no chyba, że znacie coś lepszego do 12 tysięcy złotych).
Chciałbym się jedynie dowiedzieć, który z tych motocykli zapewni większą bezawaryjność?
Nie potrzebuję tych motocykli do miasta lecz w dalekie trasy, więc nie mogą ulec awarii.
Honda jest sporo tańsza lecz produkowana w Chinach, ale posiada wałek wyrównoważający, którego nie posiada Yamaha? A dla mnie cicha praca jest bardzo istotna.
Najbardziej chciałbym 125, która posiada ABS i chłodzenie cieczą, ale takiego chyba nie ma do 12 tysięcy złotych.
- merisi
- Świeżak
senekkorzenna napisał(a):YBR 125 jest robiona w Chinach i Indiach a Honda w Indiach i Włoszech.
Teraz wybieraj.
Z tego co czytałem to tamta Yamaha jest produkowana w Japonii. Nie jest tak? Honda 2015 jest produkowana w Chinach. Natomiast starsze Hondy były robione w Indiach.
- merisi
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości