Jaki zestaw na zimne dni?
• Strona 1 z 1
Jaki zestaw na zimne dni?
Witam
Zwracam się do was z prośbą o pomoc w wyborze wyposarzenia do jazdy w chłodne dni ponieważ nie mam doświadczenia w tej dziedzinie. Mieszkam w środku fiordów norweskich i temperatura jest w okolicach 10-15 stopni i często wieje. W Polsce jezdziłem głównie w ciepłe dni i niskie temperatury są mi obce. Stąd moje pytania:
Jakie spodnie?
Jaka kurtka?
Jaka bielizna?
Czy kombinezon z bielizną zapewni odpowiednią ochronę?
Limit na ubranie w okolicach 2.500. Prosiłbym o jakąkolwiek radę chociaż w jakim kierunku szukać.
Zwracam się do was z prośbą o pomoc w wyborze wyposarzenia do jazdy w chłodne dni ponieważ nie mam doświadczenia w tej dziedzinie. Mieszkam w środku fiordów norweskich i temperatura jest w okolicach 10-15 stopni i często wieje. W Polsce jezdziłem głównie w ciepłe dni i niskie temperatury są mi obce. Stąd moje pytania:
Jakie spodnie?
Jaka kurtka?
Jaka bielizna?
Czy kombinezon z bielizną zapewni odpowiednią ochronę?
Limit na ubranie w okolicach 2.500. Prosiłbym o jakąkolwiek radę chociaż w jakim kierunku szukać.
- Grzybon
- Świeżak
Generalnie ta sa trzy dobre firmy produkujace ciuchy motocyklowe ( nie skorzane, choc tez i krory produkuja )
1. Stadtler
2. BMW
3 Rukka
Rukka oferuje tak samo jak BMW cala game dodatkowych bielizn funkcyjnych bez ktorych sie w Norge nie obejdziesz, ba moze nawet bedziesz potrzebowal dwa rozne rodzaje, polecalbym cieply i z wind stoperem.

1. Stadtler
2. BMW
3 Rukka
Rukka oferuje tak samo jak BMW cala game dodatkowych bielizn funkcyjnych bez ktorych sie w Norge nie obejdziesz, ba moze nawet bedziesz potrzebowal dwa rozne rodzaje, polecalbym cieply i z wind stoperem.

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe