wydech
• Strona 1 z 1
Na początek proponuję wykonać procedurę resetu jednostki sterującej. Czasami ECU wariuje po zmianie wydechu i trzeba mu pomóc.
PowerCommander również załatwi sprawę, a przy wgraniu odpowiedniej mapy dla danego wydechu doda wigoru maszynie. Najlepiej jest do tego dać jeszcze wysoko przepustowy filtr powietrza (K&N, BMC, Pipercross).
PowerCommander również załatwi sprawę, a przy wgraniu odpowiedniej mapy dla danego wydechu doda wigoru maszynie. Najlepiej jest do tego dać jeszcze wysoko przepustowy filtr powietrza (K&N, BMC, Pipercross).
TWOJA RIZOMA (otwórz link)
- musieli
- Świeżak
Podobno jak masz inny przelot mieszanki z wtrysku az do wydechu zmieniaja sie wartosci cisnienia czy jakos tak trzba właśnie zmienic mape wtrysku bo nie przebiega równo praca Nie znam sie na tym bo nigdy tego nie robiłem i moje informacje nie sa w 100 % potwierdzone
PS: Po zmianie kolektora na np. yoshimury dopiero uzyskasz pewnÄ… moc
sama końcówka nie pomoże (chyba ze o czymś nie wiem) i wtedy właśnie trzeba zmienic mape wtrysku zeby wycisnąc z motoru jak najwięcej
Moze poprostu zmniejszył sie otwór wylotowy po załozeniu wydechu
PS: Po zmianie kolektora na np. yoshimury dopiero uzyskasz pewnÄ… moc
sama końcówka nie pomoże (chyba ze o czymś nie wiem) i wtedy właśnie trzeba zmienic mape wtrysku zeby wycisnąc z motoru jak najwięcej
Moze poprostu zmniejszył sie otwór wylotowy po załozeniu wydechu
Bóg stworzył człowieka po to żeby jeździł motorem 

-
VCO - Świeżak
http://www.youtube.com/watch?v=eBQD335cJos&NR=1
Musisz go wkręcić na obroty tak jak na tym filmiku.
Musisz go wkręcić na obroty tak jak na tym filmiku.

kretyn jakich mało
- Labiss
- MEGA TROLL
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości