cbr 1000 sc24
• Strona 1 z 1
cbr 1000 sc24
nie wkręca się na wysoki obroty . jak moze byc przyczyna ??
więcej informacj nie mam poniewaz chce go kupic a tak sie z nim dzieje .
czy to cos poważnego??
więcej informacj nie mam poniewaz chce go kupic a tak sie z nim dzieje .
czy to cos poważnego??
jedyna ochrona motocyklisty to "rozum"
- xemil
- Świeżak
Najprawdopodobniej kwestia podstawowych regulacji (zawory, gaźniki, inspekcja układu zasilania w paliwo i powietrze). Ewentualnie moto może mieć blokadę na module zapłonowym.
TWOJA RIZOMA (otwórz link)
- musieli
- Świeżak
musieli napisał(a):Najprawdopodobniej kwestia podstawowych regulacji (zawory, gaźniki, inspekcja układu zasilania w paliwo i powietrze). Ewentualnie moto może mieć blokadę na module zapłonowym.
podobno smigał normalnie ale raz podczas powrotu w deszczowa pogode nagle cos sie stało i na wysokich obrotach zaczoł sie dławis przerywac
jedyna ochrona motocyklisty to "rozum"
- xemil
- Świeżak
to może w jakis tajemniczy sposób woda sie do gaźników dostała albo do paliwa... dziwna sprawa. Ja nie raz w deszczu jeździłem i nic sie nie działo nigdy. Sprawdź może przewody wysokiego napięcia bo jak moją kupiłem to przewody z kapturkami były tak niechlujnie zmontowane że płakać sie chciało i musiałem po swojemu dokładnie to zmontować, możliwe że jakieś przebicie tam jest u ciebie, chociaz takie rzeczy to bardziej w MZ 

cbr 1000f dual
- Cidman
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości