Ktory KTM wybrac
• Strona 1 z 1
Ktory KTM wybrac
Witam. chce kupic po nowym roku KTM SX 525 albo SX 450 czy mogli byscie napisac który jest bardziej zywotny i moze jakies wady i zalety? oba po 2004r
-
PKM - Świeżak
i napisac jakie masz doswiadczenie i po co ci taka koza ?
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Ok,
sorryyyy za gafe, to moje pierwsze doświadczenia z forum.
Mam nadzieję, że traz troszkę lepiej to wygląda, gdy dodałem coś o sobie
Nosze się z zamiarem kupna KTM i potrzebuję porady od doświadczonych użytkowników tego forum, dlatego staram się tu jakoś zaistnieć.
Czy mogę liczyć na jakieś informacje?
P.S. nie znalazłem podobnego tematu, jeżeli już taki istnieje - to jak do niego trafić?
sorryyyy za gafe, to moje pierwsze doświadczenia z forum.
Mam nadzieję, że traz troszkę lepiej to wygląda, gdy dodałem coś o sobie

Nosze się z zamiarem kupna KTM i potrzebuję porady od doświadczonych użytkowników tego forum, dlatego staram się tu jakoś zaistnieć.
Czy mogę liczyć na jakieś informacje?
P.S. nie znalazłem podobnego tematu, jeżeli już taki istnieje - to jak do niego trafić?
-
PKM - Świeżak
spoko pisz tutaj
a wiec oba te sprzęty są bezsensowne
sx 525 odpusc sobie od razu, za mocny dla amatora, w zasadzie za mocny dla praktycznie kazdego normalnego i rozsądnego. uzytkownika crossówek, który chce jeździć szybko bo na SX 525 na pewno szybko nie pojedziesz.
SX 450 juz lepiej, ale wraz bez doswiadczenia zapewne wiekszośc gówniarzy na 85tkąch zjadą ci tyłek raz dwa
szkoda sie ośmieszać, w polsce nie ma aż takich torów, że wymagana jest 450tka, wiekszosc torów przynajmniej wszystkie jakie znam to tory typowo techniczne, wolne ale wymagające techniki, nie duzego silnika.
wiec ja polecam SX ale 250, najlepiej juz model SXF czyli po 2007 roku. no ale to juz kwestia jak stoisz z kasą. najszybciej tym bedziesz mógł jeździć i jeżeli pojmiesz o co w tym chodzi na pewno prędko nie siądziesz na 4.5 ;P
a wiec oba te sprzęty są bezsensowne
sx 525 odpusc sobie od razu, za mocny dla amatora, w zasadzie za mocny dla praktycznie kazdego normalnego i rozsądnego. uzytkownika crossówek, który chce jeździć szybko bo na SX 525 na pewno szybko nie pojedziesz.
SX 450 juz lepiej, ale wraz bez doswiadczenia zapewne wiekszośc gówniarzy na 85tkąch zjadą ci tyłek raz dwa

wiec ja polecam SX ale 250, najlepiej juz model SXF czyli po 2007 roku. no ale to juz kwestia jak stoisz z kasą. najszybciej tym bedziesz mógł jeździć i jeżeli pojmiesz o co w tym chodzi na pewno prędko nie siądziesz na 4.5 ;P
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Hej, dzieki za odpowiedz
oglądałem tez KTM 250 sx-f z 2008 i to już jest granica moich możliwości finansowych.
http://suchen.mobile.de/motorrad-insera ... oss&noec=1
zastanawiałem sie nad ktm sx-f 250 ale wydawało mi się ze KTM 450 czy 525 sa mniej awaryjne a co do 250 nie jestem pewien jak z jej awaryjnością. Mam nadziej,że jest ona warta swej ceny i nie polegne na stracie
oglądałem tez KTM 250 sx-f z 2008 i to już jest granica moich możliwości finansowych.
http://suchen.mobile.de/motorrad-insera ... oss&noec=1
zastanawiałem sie nad ktm sx-f 250 ale wydawało mi się ze KTM 450 czy 525 sa mniej awaryjne a co do 250 nie jestem pewien jak z jej awaryjnością. Mam nadziej,że jest ona warta swej ceny i nie polegne na stracie

-
PKM - Świeżak
to i to sie psuje, 525 bedziesz zamulał, a zamulanie to wieksze obciązenia dla korby itp.
a koszta tak czy siak są wysokie. ten sprzet nie wygląda źle, pytanie tylko jak stan techniczny którego nie widać. ale takie cos spoko mozesz kupować
a koszta tak czy siak są wysokie. ten sprzet nie wygląda źle, pytanie tylko jak stan techniczny którego nie widać. ale takie cos spoko mozesz kupować
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1