Czy jest sens? - moto przygoda dla wysokiego
			 • Strona 1 z 1

Czy jest sens? - moto przygoda dla wysokiego
Witam wszystkich  Od najmłodszych lat chciałem jeździć na moto, jednakże albo byłem za młody, albo nie miałem pieniędzy na to. Teraz mam 21 lat ( w lutym 22) i na wiosnę chciałbym zapisać się na kurs na kat. A2. Jednakże jestem wysokim facetem, mam 198cm wzrostu i 96kg wagi. Moto potrzebuje na dojazdy na uczelnie i do pracy (20km w jedna strone), weekendowe dłuższe podróże z moją Kobietą, wszystko po drogach asfaltowych. Poszukuje moto, które będzie łapać się na kat. A2 oraz będzie mi na nim wygodnie (żeby kolanami nie obijać brody).
 Od najmłodszych lat chciałem jeździć na moto, jednakże albo byłem za młody, albo nie miałem pieniędzy na to. Teraz mam 21 lat ( w lutym 22) i na wiosnę chciałbym zapisać się na kurs na kat. A2. Jednakże jestem wysokim facetem, mam 198cm wzrostu i 96kg wagi. Moto potrzebuje na dojazdy na uczelnie i do pracy (20km w jedna strone), weekendowe dłuższe podróże z moją Kobietą, wszystko po drogach asfaltowych. Poszukuje moto, które będzie łapać się na kat. A2 oraz będzie mi na nim wygodnie (żeby kolanami nie obijać brody). 
I w zwiÄ…zku z tym mam 2 pytania:
1) Czy jest sens zaczynać kurs na A2, czy lepiej poczekać 2 lata i zrobić prawo na A?
2) Jakie moto byście mi polecili do 6k zł (ubiór to osobna kwestia i osobne fundusze)?
Pozdrawiam i LWG

Od najmłodszych lat chciałem jeździć na moto, jednakże albo byłem za młody, albo nie miałem pieniędzy na to. Teraz mam 21 lat ( w lutym 22) i na wiosnę chciałbym zapisać się na kurs na kat. A2. Jednakże jestem wysokim facetem, mam 198cm wzrostu i 96kg wagi. Moto potrzebuje na dojazdy na uczelnie i do pracy (20km w jedna strone), weekendowe dłuższe podróże z moją Kobietą, wszystko po drogach asfaltowych. Poszukuje moto, które będzie łapać się na kat. A2 oraz będzie mi na nim wygodnie (żeby kolanami nie obijać brody).
I w zwiÄ…zku z tym mam 2 pytania:
1) Czy jest sens zaczynać kurs na A2, czy lepiej poczekać 2 lata i zrobić prawo na A?
2) Jakie moto byście mi polecili do 6k zł (ubiór to osobna kwestia i osobne fundusze)?
Pozdrawiam i LWG

- maziak93
- Świeżak
			 • Strona 1 z 1

Powrót do Motocykle na kategorie A2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości