zzr 600 po wypadku co wy na to?
• Strona 1 z 1
zzr 600 po wypadku co wy na to?
Witam
a wiec mam mozliwosc kupna kawy zzr 600 93r, jeden mankament to krzywe lagi oraz od ramy leca dwa ciensze polaczenia w ksztalcie trojkata po obu stronach ramy, jednak tylko z jednej strony jest ta czesc peknieta w miejscu ktore zaznaczylem na focie(prosze sie nie kierowac zdjeciem, jest tylko przykladem aby ukazac element ktory jest pekniety), pekl on po slizgu, gosc go nie naprawil wsadzil nowe lagi i teraz jego kolega wywalil sie nim przy 80km, wjechal w brame :/ glupie ale prawdziwe, lampa owiewki sa ok, kolo przednie ok, ale znowu poszly lagi , dokladniej chodzi mi oto czy warto go kupic tzn czy po zaspawaniu tego pekniecia ktore praktycznie oslania silnik oraz po wstawieniu lagow, kawa bedzie zachowywala sie zle na trasie, chce wiedzie czy moze byc z nia cos bardzo nie tak, czym powinienem sie kierowac?
a wiec mam mozliwosc kupna kawy zzr 600 93r, jeden mankament to krzywe lagi oraz od ramy leca dwa ciensze polaczenia w ksztalcie trojkata po obu stronach ramy, jednak tylko z jednej strony jest ta czesc peknieta w miejscu ktore zaznaczylem na focie(prosze sie nie kierowac zdjeciem, jest tylko przykladem aby ukazac element ktory jest pekniety), pekl on po slizgu, gosc go nie naprawil wsadzil nowe lagi i teraz jego kolega wywalil sie nim przy 80km, wjechal w brame :/ glupie ale prawdziwe, lampa owiewki sa ok, kolo przednie ok, ale znowu poszly lagi , dokladniej chodzi mi oto czy warto go kupic tzn czy po zaspawaniu tego pekniecia ktore praktycznie oslania silnik oraz po wstawieniu lagow, kawa bedzie zachowywala sie zle na trasie, chce wiedzie czy moze byc z nia cos bardzo nie tak, czym powinienem sie kierowac?
- Załączniki
-
- zzr.JPG (46.45 KiB) PrzeglÄ…dane 2319 razy
- admin911
- Świeżak
super okazja !!!! a tak powaznie niew iem czy wiesz ale ramy sie nie spawa w ten sam sposób co np rure, kosztowna sprawa nie wiem za ile chcesz go kupić ale ja bym sobie z tą padliną dał na luuz
-
OUTLAW. - Świeżak
jak pisalem nie kierujcie sie fota!!!! kawa wyglada inaczej! z tego co widac to lagi krzywe no i to pekniecie na boczku oslaniajacym silnik przed slizgami itp,
pekniecie jest lekkie, a co do zespawania tego to wojaszek ma, profesjonalny
migomat spawa dwutlenkiem itp(nie znam sie dokladnie, ale mowil mi ze spawa tym aluminium, jedno co szkodliwe to gazy z alu) ogolem cala rama i reszta wyglada na nie tknieta, kolo chce 3 tysiaki, silnik pali na dyk : )
migomat spawa dwutlenkiem itp(nie znam sie dokladnie, ale mowil mi ze spawa tym aluminium, jedno co szkodliwe to gazy z alu) ogolem cala rama i reszta wyglada na nie tknieta, kolo chce 3 tysiaki, silnik pali na dyk : )
- admin911
- Świeżak
admin911 napisał(a):jak pisalem nie kierujcie sie fota!!!! kawa wyglada inaczej! z tego co widac to lagi krzywe no i to pekniecie na boczku oslaniajacym silnik przed slizgami itp,
Tak a propo - spawanie w osłonie dwutlenku węgla to najsłabsze i najgorsze spawanie jakie można sobie wyobrazić. Do tego nie słyszałem (a trochę w tym siedzę) by ktoś w CO2 spawał aluminium. To można zrobić jedynie w osłonie argonu kolego.
- JS1
- Świeżak
chlopi tren rocznik kupisz za 2tys wiecej wiec poco bawic sie w jakies spawanie i inne cuda wianki ktore cie i tak wyniosa rownowartosc motocykla sprawnego a tu w dodatku masz duzo roboty i strach na to siadac
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości