[Aktualności] Kursantka vs motocykl - nierówna walka
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Aktualności] Kursantka vs motocykl - nierówna walka
Dyskusja na temat: Kursantka vs motocykl - nierówna walka
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kursantka vs motocykl - nierówna walka
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kursantka vs motocykl - nierówna walka
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
A do tego jeszcze walczy w kasku. Ministerstwo chyba specjalnie wymyśliło takie utrudnienie, żeby ograniczyć dopływ tlenu
Zwyciężają tylko najbardziej zdeterminowane jednostki.<br><hr>klop

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wg mnie trochę udawała. To nie sa aż tak ciężkie sprzęty żeby aż tak walczyć. taki mam wrażenie..<br><hr>anusek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dziwne w szczególności, że ciągała sprzęt niewiele cięższy od roweru
Są maszynki z którymi mogłaby mieć prawdziwe problemy
<br><hr>JA

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A mi sie wydaje ze w naszych ministerstwach , jak wymyslaja kolejne ustawy to maja caly czas ograniczony doplyw tlenuKomentatorzy napisał(a):A do tego jeszcze walczy w kasku. Ministerstwo chyba specjalnie wymyśliło takie utrudnienie, żeby ograniczyć dopływ tlenuZwyciężają tylko najbardziej zdeterminowane jednostki.<br><hr>klop<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten motocykl ma nienaturalnie duże opory toczenia, trzyma lekko któryś hamulec albo za niskie ciśnienie w kołach....zadbany jak to motocykl w ośrodku egzaminacyjnym..<br><hr>arek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocykl powinien być dobrany pod osobę zdającą, nie każdy przecież ma predyspozycje do tego.
Co można napisać takim Polakom, których interesują kredyty bez BIK Warszawa http://dobrekredyty.com.pl? Przede wszystkim trzeba napisać jedno - niektóre z tych kredytów to naprawdę świetne oferty.
- poster
- Świeżak
Oj, chyba nie udawała, gdyż to drobna kobieta. Ale dała radęKomentatorzy napisał(a):wg mnie trochę udawała. To nie sa aż tak ciężkie sprzęty żeby aż tak walczyć. taki mam wrażenie..<br><hr>anusek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Taki przepis, a jeżeli Pani ma zdawać A lub A2 musi zdawać na XJ6, Gladiusie, itp.
Na tej stronie jest wypowiedź Pana z Policji, który był jednym z głównych zwolenników i wspierających takie a nie inne metody szkolenia i egzaminowania. Dla Pana Policjanta podstawowy argument za 600-ką na egzaminie, jest że skończyły się czasy CZ, Jawa i MZ
<a href="http://www.sosk.waw.pl/aktualnosci/2013/czy-jestesmy-gotowi-na-zmiany-w-tvp-info-gosciem-jest-wojciech-szemetyllo" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.sosk.waw.pl/aktualnosci/2013/czy-jestesmy-gotowi-na-zmiany-w-tvp-info-gosciem-jest-wojciech-szemetyllo</a>
<br><hr>sam
Na tej stronie jest wypowiedź Pana z Policji, który był jednym z głównych zwolenników i wspierających takie a nie inne metody szkolenia i egzaminowania. Dla Pana Policjanta podstawowy argument za 600-ką na egzaminie, jest że skończyły się czasy CZ, Jawa i MZ
<a href="http://www.sosk.waw.pl/aktualnosci/2013/czy-jestesmy-gotowi-na-zmiany-w-tvp-info-gosciem-jest-wojciech-szemetyllo" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.sosk.waw.pl/aktualnosci/2013/czy-jestesmy-gotowi-na-zmiany-w-tvp-info-gosciem-jest-wojciech-szemetyllo</a>
<br><hr>sam
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przecież ona nie powinna mieć prawa jazdy.. przynajmniej nie na to :p sama jestem mała i jest mi ciężko, ale to już przesada.<br><hr>monka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
równie dobrze Ty tez nie powinnaś mieć prawa jazdy, każdy ma swoja pasje i dąży do tego by ja zrealizować, ale takim własnie myśleniem jak Ty, rząd wprowadził prawo jazdy kat A od 24 lat, nie jej wina ze jest niska i drobniutka, sam mam 164cm wzrostu i jestem niepełnosprawny, od małego czekam na prawo jazdy kat A, też nie powinienem go dostać? głupota....<br><hr>sysyKomentatorzy napisał(a):Przecież ona nie powinna mieć prawa jazdy.. przynajmniej nie na to :p sama jestem mała i jest mi ciężko, ale to już przesada.<br><hr>monka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ten motocykl ma właśnie takie opory, podobnie ma Gladius i pozostałe wykorzystywane w WORD-ach i OSK. To są motorki ważące drobne 200kg + opór klocków na podwójnej tarczy. Ogólnie zadanie z przestawianiem jest głupie, ale jeden to wymyślił, a 300 klepnęło. Oczywiście dla Ciebie przesuwanie 200kg to może być betka, ale dla słabszych to jest dużo.<br><hr>Ala22Komentatorzy napisał(a):Ten motocykl ma nienaturalnie duże opory toczenia, trzyma lekko któryś hamulec albo za niskie ciśnienie w kołach....zadbany jak to motocykl w ośrodku egzaminacyjnym..<br><hr>arek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mimo wszystko jeśli nie potrafi utrzymać motocyklu, nie powinna mieć uprawnień do jazdy. Ona stwarza zagrożenie, zatrzyma się na światłach przewróci się na pas obok i wypadek gotowy. Nie można tego tłumaczyć że ktoś bardzo chce, jeśli ktoś ma jakiegoś parkinsona to też nie powinien być chirurgiem i kropka.<br><hr>VitharKomentatorzy napisał(a):Przecież ona nie powinna mieć prawa jazdy.. przynajmniej nie na to :p sama jestem mała i jest mi ciężko, ale to już przesada.<br><hr>monka<br>Komentatorzy napisał(a):równie dobrze Ty tez nie powinnaś mieć prawa jazdy, każdy ma swoja pasje i dąży do tego by ja zrealizować, ale takim własnie myśleniem jak Ty, rząd wprowadził prawo jazdy kat A od 24 lat, nie jej wina ze jest niska i drobniutka, sam mam 164cm wzrostu i jestem niepełnosprawny, od małego czekam na prawo jazdy kat A, też nie powinienem go dostać? głupota....<br><hr>sysy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To że dziewczyna zdaje prawo jazdy na kat A nie oznacza że potem będzie jeździć na tak dużych motocyklach !!! Skoro ma mozliwość zrobienia kat. A bo wiek jej na to pozwala to czemu miałaby robić prawko na np.A2 ?!<br><hr>jodka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A2 zdaje się na tym samym motocyklu co A ... więc ... <br><hr>RexluKomentatorzy napisał(a):To że dziewczyna zdaje prawo jazdy na kat A nie oznacza że potem będzie jeździć na tak dużych motocyklach !!! Skoro ma mozliwość zrobienia kat. A bo wiek jej na to pozwala to czemu miałaby robić prawko na np.A2 ?!<br><hr>jodka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego miałaby się przewrócić na światłach? Waga motocykla nie ma znaczenia jak się go trzyma w pionie.<br><hr>Filigranowa kobietkaKomentatorzy napisał(a):Przecież ona nie powinna mieć prawa jazdy.. przynajmniej nie na to :p sama jestem mała i jest mi ciężko, ale to już przesada.<br><hr>monka<br>Komentatorzy napisał(a):równie dobrze Ty tez nie powinnaś mieć prawa jazdy, każdy ma swoja pasje i dąży do tego by ja zrealizować, ale takim własnie myśleniem jak Ty, rząd wprowadził prawo jazdy kat A od 24 lat, nie jej wina ze jest niska i drobniutka, sam mam 164cm wzrostu i jestem niepełnosprawny, od małego czekam na prawo jazdy kat A, też nie powinienem go dostać? głupota....<br><hr>sysy<br>Komentatorzy napisał(a):Mimo wszystko jeśli nie potrafi utrzymać motocyklu, nie powinna mieć uprawnień do jazdy. Ona stwarza zagrożenie, zatrzyma się na światłach przewróci się na pas obok i wypadek gotowy. Nie można tego tłumaczyć że ktoś bardzo chce, jeśli ktoś ma jakiegoś parkinsona to też nie powinien być chirurgiem i kropka.<br><hr>Vithar<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak się odpowiednio takiego potwora w pionie chwyci to nawet 200 kg jest niestraszne. Dziwi mnie Tylko Instruktor, że ową panią tak uczy przemieszczać motocykl. Mnie uczyli w dużo dogodniejszy sposób<br><hr>Unstoppable
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie zawsze ktoś w przyszłości chce jeździć takim motocyklem jakim zdaje, istnieje wiele modyfikacji, dzięki którym można zrobić lżejszy i mniejszy motocykl, a jeśli będzie chciała jeździć na bobberze, czy harleyu lub chopperze, gdzie siedzisz wygodnie nisko i masz lepsza równowagę, bądź supermoto gdzie też pojazd jest leciutki, każdy spełnia swoje marzeniaKomentatorzy napisał(a):Przecież ona nie powinna mieć prawa jazdy.. przynajmniej nie na to :p sama jestem mała i jest mi ciężko, ale to już przesada.<br><hr>monka<br>Komentatorzy napisał(a):równie dobrze Ty tez nie powinnaś mieć prawa jazdy, każdy ma swoja pasje i dąży do tego by ja zrealizować, ale takim własnie myśleniem jak Ty, rząd wprowadził prawo jazdy kat A od 24 lat, nie jej wina ze jest niska i drobniutka, sam mam 164cm wzrostu i jestem niepełnosprawny, od małego czekam na prawo jazdy kat A, też nie powinienem go dostać? głupota....<br><hr>sysy<br>Komentatorzy napisał(a):Mimo wszystko jeśli nie potrafi utrzymać motocyklu, nie powinna mieć uprawnień do jazdy. Ona stwarza zagrożenie, zatrzyma się na światłach przewróci się na pas obok i wypadek gotowy. Nie można tego tłumaczyć że ktoś bardzo chce, jeśli ktoś ma jakiegoś parkinsona to też nie powinien być chirurgiem i kropka.<br><hr>Vithar<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości