Zobacz wątek - Offtop dla Vip'ów
NAS Analytics TAG

Offtop dla Vip'ów

VIP Ścigacz.pl
_________

Postprzez limak14 » 15/1/2013, 21:33

ssij ;p
Avatar użytkownika
limak14
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 3798
Dołączył(a): 16/5/2007, 10:30
Lokalizacja: LBN/Puławy


Postprzez madcap » 15/1/2013, 22:04

kciuk?
pozycja embrionalna?
xD
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
Avatar użytkownika
madcap
Administrator
 
Posty: 5896
Dołączył(a): 26/5/2009, 19:03
Lokalizacja: wieje wiatr?


Postprzez limak14 » 15/1/2013, 22:07

no tak
Avatar użytkownika
limak14
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 3798
Dołączył(a): 16/5/2007, 10:30
Lokalizacja: LBN/Puławy

Postprzez madcap » 15/1/2013, 23:37

kur*** łyskacz mi się skończył.
dałbym sobie obciąć kciuk, ze wczoraj miałem jeszcze pół flaszki.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
Avatar użytkownika
madcap
Administrator
 
Posty: 5896
Dołączył(a): 26/5/2009, 19:03
Lokalizacja: wieje wiatr?

Postprzez Seba_ER5 » 16/1/2013, 01:34

Dobrze ze nie ch*ja..
Avatar użytkownika
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 5221
Dołączył(a): 27/8/2007, 19:58

Postprzez Miczab » 16/1/2013, 09:53

A mówiłem, wpadaj. Teraz już byś pewnie był z powrotem w Trójmieście z moją łychą. :P
Miczab - Twój partner w motozakupach ;)
Avatar użytkownika
Miczab
Administrator
 
Posty: 1099
Dołączył(a): 25/2/2009, 11:15
Lokalizacja: Warszawa / Stalowa Wola

Postprzez limak14 » 16/1/2013, 15:53

Kurde mam problem z LPG - sam się wyłącza jak jest ciepły po odpaleniu i włącza za chwile albo za 5-10km.
Avatar użytkownika
limak14
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 3798
Dołączył(a): 16/5/2007, 10:30
Lokalizacja: LBN/Puławy

Postprzez cycu_rsko » 16/1/2013, 17:16

Pod kompa podepnij, ktorys czujnik moze nawala albo co
929
Avatar użytkownika
cycu_rsko
Moderator
 
Posty: 1148
Dołączył(a): 15/3/2008, 18:55
Lokalizacja: Radomsko

Postprzez limak14 » 16/1/2013, 17:19

U mnie w kompie nie zapisuja sie błędy. Jutro będzie diagnostyka robiona - podejrzwam czujnik ciśnienia gazu albo źle podpięty + - bo mam go wpiętego pod OBD a tam jest cieniutki kabelek
Avatar użytkownika
limak14
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 3798
Dołączył(a): 16/5/2007, 10:30
Lokalizacja: LBN/Puławy

Postprzez Vergon » 16/1/2013, 18:06

Gazolina to złoooo!
Avatar użytkownika
Vergon
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 3302
Dołączył(a): 24/2/2010, 10:11
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez Seba_ER5 » 16/1/2013, 18:29

Czujnik temperatury do zalaczania gazu padl lub nie styka. Dokladnie nie wime gdzie to jest ale tez tak mialem.
Avatar użytkownika
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 5221
Dołączył(a): 27/8/2007, 19:58

Postprzez limak14 » 16/1/2013, 19:10

Ale wyłączało ci całkiem kompa że nie było kontaktu z nim?
Bo u mnie jak się wyłączy to nawet diody się nie świecą i nic nie pipczy
Avatar użytkownika
limak14
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 3798
Dołączył(a): 16/5/2007, 10:30
Lokalizacja: LBN/Puławy

Postprzez cycu_rsko » 16/1/2013, 19:32

Czujnik na parowniku chyba jest.
929
Avatar użytkownika
cycu_rsko
Moderator
 
Posty: 1148
Dołączył(a): 15/3/2008, 18:55
Lokalizacja: Radomsko

Postprzez limak14 » 16/1/2013, 19:37

Z pewnością tam jest
Avatar użytkownika
limak14
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 3798
Dołączył(a): 16/5/2007, 10:30
Lokalizacja: LBN/Puławy

Postprzez Seba_ER5 » 16/1/2013, 21:02

Slyszalem stycznik jak sie zalacza i wylacza, I wskaznik paliwa wskazywal na prace na benzynie.
Avatar użytkownika
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 5221
Dołączył(a): 27/8/2007, 19:58

Postprzez limak14 » 16/1/2013, 21:04

ale dioda była zapalona wtedy?bo u mnie nie ma kontaktu wtedy z kompem
Avatar użytkownika
limak14
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 3798
Dołączył(a): 16/5/2007, 10:30
Lokalizacja: LBN/Puławy

Postprzez Seba_ER5 » 16/1/2013, 21:38

byla przechodzila w miganko...
Avatar użytkownika
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 5221
Dołączył(a): 27/8/2007, 19:58

Postprzez madcap » 16/1/2013, 23:30

wczoraj rzuciłem robotę, dziś wysłałem CV, jutro jadę na rozmowę.
to się nazywa teleexpres
a mówią, że jest bezrobocie.


btw
kolejna flaszka whisky zanabyta, do soboty wystarczy. :twisted:
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
Avatar użytkownika
madcap
Administrator
 
Posty: 5896
Dołączył(a): 26/5/2009, 19:03
Lokalizacja: wieje wiatr?

Postprzez madcap » 17/1/2013, 13:58

zaraz tam alkoholizm
po setce na kazda z nóg wieczorem i wystarcza.
wiecej to juz nałóg, poza tym uspokaja mnie jakprzegladam forum
xD
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
Avatar użytkownika
madcap
Administrator
 
Posty: 5896
Dołączył(a): 26/5/2009, 19:03
Lokalizacja: wieje wiatr?

Postprzez Seba_ER5 » 17/1/2013, 14:35

Ale ci dobrze... Ja dzis zakonczylem przygode z politechnika :).... Przez dluzszy czas bede unikal uczelnie.... :D fore ever
Avatar użytkownika
Seba_ER5
VIP Ścigacz.pl
 
Posty: 5221
Dołączył(a): 27/8/2007, 19:58

Następna strona


Powrót do VIP Ścigacz.pl



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości




na gr