Yamaha RD 80 - instalacja elektryczna
• Strona 1 z 1
Yamaha RD 80 - instalacja elektryczna
Witam!
Mam problem z moją Yamahą RD 80. Kupiłem ją już jakiś czas temu i do teraz przechodziła ona malowanie itp. I teraz muszę zabrac sie za instalacje elek. :/ mam problem bo gdy ja kupilem to nie miała ona ani światła stopu ani kierunkowskazow. Działalo jedynie swiatlo gdy dokupilem tylne czerwone swiatlo i kierunkowskazy to problem pojawil sie z ich podlaczeniem... nie mam zielonego pojęcia jak podlaczyc tylne swiatlo i tak samo migacze
dlatego bardzo bym prosił o pomoc
Mam problem z moją Yamahą RD 80. Kupiłem ją już jakiś czas temu i do teraz przechodziła ona malowanie itp. I teraz muszę zabrac sie za instalacje elek. :/ mam problem bo gdy ja kupilem to nie miała ona ani światła stopu ani kierunkowskazow. Działalo jedynie swiatlo gdy dokupilem tylne czerwone swiatlo i kierunkowskazy to problem pojawil sie z ich podlaczeniem... nie mam zielonego pojęcia jak podlaczyc tylne swiatlo i tak samo migacze

- zielin
- Świeżak
google i nie sciemniaj ze niema bo kiedys natkonołem sie na to jak szukałem schematu do mojego moto
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
1. Zauważyłem, że spora częśc użytkowników tego forum ma agresywne podejście do innych "mniej wiedządzych" userów. 2. Proponuję "natknąc" na słownik ort...... :/ a zyrus666 wiesz - napisalem tutaj bo gdybym mial kase to bym poszedł do mechanika, który by mi to zrobił
pozdro

- zielin
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości