problemy z zalewaniem
• Strona 1 z 1
problemy z zalewaniem
Mam 2 problemy z moja ukochana yamaha aerox z 2000r
1.skuter po rozgrzaniu (nie zawsze) za kazdym spadkiem obrotow lub odjęciu gazu zalewa filtr powietrza mini fontanną benzyny jak myslicie czego to wina ??? (mam storzek i 2 -3 takie fontanny i juz niepojedzie)
2.skuter przy odkreceniu manetki na maxa nie przyspisza tylko wydaje taki dziwny pierdzacy odgłos i zwalnia do 10-20 kmh co sie mogło stac?
prosze o pomoc w zdiagnozowaniu co sie dzieje
Moja bzzz:
aerox R 2000r 13500 km
wario hebo ng
wydech s6 pro
dysza chyba 95 (była w serwisie mozliwe ze zmienili)
stożek
cylinder na dotarciu (50ccm)
PS.wszystko sie zaczeło sypac od wizyty w serwisie yamahy w jaśle, była tam 3 razy w ciągu 3 miesiecy co raz to gorzej jezdziła....
1.skuter po rozgrzaniu (nie zawsze) za kazdym spadkiem obrotow lub odjęciu gazu zalewa filtr powietrza mini fontanną benzyny jak myslicie czego to wina ??? (mam storzek i 2 -3 takie fontanny i juz niepojedzie)
2.skuter przy odkreceniu manetki na maxa nie przyspisza tylko wydaje taki dziwny pierdzacy odgłos i zwalnia do 10-20 kmh co sie mogło stac?
prosze o pomoc w zdiagnozowaniu co sie dzieje
Moja bzzz:
aerox R 2000r 13500 km
wario hebo ng
wydech s6 pro
dysza chyba 95 (była w serwisie mozliwe ze zmienili)
stożek
cylinder na dotarciu (50ccm)
PS.wszystko sie zaczeło sypac od wizyty w serwisie yamahy w jaśle, była tam 3 razy w ciągu 3 miesiecy co raz to gorzej jezdziła....
- cuban
- Świeżak
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
tego nie sprawdzisz poniewarz on działa gdy gaznik jest napełniony bęzyną, zobacz tez czy zaworek zamyka do konca dopływ paliwa
- pawlak200192
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości