116
melvin napisał(a):ja na 929 nie odczuwałem zmęczenia nawet jak robiłem 500km dziennie z czego 400z pasażerką, na k4 jest zupełnie inaczej, a sportowe sety nie pomagają i po 150-200km zaczynam być zmęczony. Tyle że za czasów 929 miałem jeszcze zdrowy kręgosłup...
Z ciekawoscin zapytam jaka droga jechales ?

| | https://www.youtube.com/channel/UCIhJl1 ... TGw/videoskuluem123 napisał(a):...Nie da się zrobić przekrętu w urzędzie ?
- andy7
- Moderator
Drgawek dostaję ostatnio, jak widzę sportowe motocykle
jak można na tym jeździć, przecież to masochizm
Ostatnio jak wsiadłem na moją kawę, to czułem się strasznie niepewnie i też nieswojo...
nogi wysoko, ręce gdzieś daleko z przodu, dupa w górze... nie, to jednak nie to.

jak można na tym jeździć, przecież to masochizm

Ostatnio jak wsiadłem na moją kawę, to czułem się strasznie niepewnie i też nieswojo...
nogi wysoko, ręce gdzieś daleko z przodu, dupa w górze... nie, to jednak nie to.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Dzisiaj widziałem filmik, jak 4 polaków pojechało do chorwacji na litrach i tam jeździli. Zastanawiałem się po ilu kilometrach tak na prawdę mieli dość, tylko o tym głośno nie mówili
To w co oni mogli popakować bagaż, to też mnie zastanawiało
Suchy - ja od zawsze byłem wygodny
i uważam, że życie trzeba sobie ułatwiać, a nie utrudniać 

To w co oni mogli popakować bagaż, to też mnie zastanawiało

Suchy - ja od zawsze byłem wygodny

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
Invi napisał(a):Ja mam to samo na wszystkim innym niż pełny sportCzuje się niepewnie, nie czuje moto itd
Ja to samo, z wysoką prostą kierą mam wrażenie że przewrócę się na pierwszym winklu

Marcin, pojechałem R6 do Chorwacji i Włoch, więc mogę odpowiedzieć na nurtujące Cię pytania

Chyba ani razu nie bolały mnie plecy ani nadgarstki na tyle, żebym to teraz pamiętał. Jedynie kumpel na 600rr narzekał na ból d*py, ale w RR siedzenie przypomina deskę obitą gąbką do mycia naczyń a poza tym nie miał bielizny termoaktywnej, więc się chyba poobcierał w tym upale

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Dalej uważam to za masochizm
Mój rekord na kawie to jakieś 180km jednego dnia i ponieważ to było po w miarę dobrych drogach, to nawet za bardzo nic nie bolało. Jednak komfort żaden
a z plecaczkiem
na sporcie jak cały czas leży na tobie, to nikomu nie jest wygodnie 

a z plecaczkiem

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
za to V-strom robi nawet 500km na baku
(normalnie 450km i tankuje)
jak dla mnie to luksus, że nie muszę się pierdzielić na stacji benzynowej tak często

jak dla mnie to luksus, że nie muszę się pierdzielić na stacji benzynowej tak często

było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-