155
mar111cin napisał(a):guiness - posmakował mi w jednym irlandzkim barze w poznaniu
marcin są dwa guinnessy original i draught. pierwszy ma zdecydowanie więcej smaku i jest jakby "gęściejszy"

A co do tempomatu to mam, używam, nie zdejmuje go w ogóle z manetki, tylko go przekręcam, do jazdy po mieście w dół, do tras zależy od prędkości. Kupiłem w promocji w Anglii za 5 funtów i dobrze wydane pieniądze. zdejmę go tylko gdy będę zmieniał motocykl na z tempomatem.
Edit: Post dedykuje Satanovi

black matt=grey (color by honda)
-
lagiboy - Moderator
mar111cin napisał(a):Lagiboy - kurde nie wiedziałem, teraz będę ostrożniejszy - faktycznie wszędzie bardziej dostępny jest draught
Roznica jest tez jeszcze w innym miejscu. Guines wystepuje w dwoch postaciach –nasycanej CO2 i nasycanej mieszanka CO2 + N2. Ten drugi jest bardziej kremowy, pianka jest stabilniejsza, gesciejsza i nie ucieka z szklanki.
Druga wersje latwo rozpoznac po plastikowej kulce wewnatrz puszki.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Widget_%28piwo%29
-
Fugu - Mieszkaniec forum
Krmtzzz napisał(a):Kurde RSSS bedzie musial podniesc skilla na s1000rr pewnie zrobi z 1k km i juz bedzie gotowy do h2r. Akurat rok mu zejdzie
Nie wiem czemu nikt nie ogarnie tego typa, ktoś posłucha jego rad i zginie.
RSSSS napisał(a):Uwielbiam ścigacze i cieszę się na ich widok na ulicy, nawet jak jadą powoli, a akurat miasto to najlepsze miejsce dla nich
.....
Suzuki SV650s k7
- Karol20
- Bywalec
kravec napisał(a):Karol- przecież mu nie zabierzesz kluczyków.
U niego to i tak by nic nie zmieniło bo i tak nie jezdzi. Ale taki człowiek np. z tego tematu go posłucha: viewtopic.php?t=103187&postdays=0&postorder=asc&start=0
Suzuki SV650s k7
- Karol20
- Bywalec
Ale z jego postów idzie wyciągnąć jakąś radę- choćby o tym że "nie, nie będę odwijał".
Przyznaje się do tego że nie wyjeździł za dużo. Że głupio robi? No robi.. ale sam się do tego przyznaje. Niestety nie zdaje sobie sprawy z tego że stwarza też zagrożenie dla innych. Ale z drugiej strony- nie on jedyny- wielu mamy takich na motocyklach.
Przyznaje się do tego że nie wyjeździł za dużo. Że głupio robi? No robi.. ale sam się do tego przyznaje. Niestety nie zdaje sobie sprawy z tego że stwarza też zagrożenie dla innych. Ale z drugiej strony- nie on jedyny- wielu mamy takich na motocyklach.
-
kravec - Administrator
http://motormania.com.pl/newsy/nowosci- ... oc-300-km/
Ku*waKu*waKu*waKu*waKu*waKu*waKu*waKu*wa xD
Zajebiste to jest xD
Przewiduje wysp nowych użytkowników twierdzących że takie posiada xD I że w sumie to dobre na początek, bo ma kontrolę trakcji i ABS xD
Ku*waKu*waKu*waKu*waKu*waKu*waKu*waKu*wa xD
Zajebiste to jest xD
Przewiduje wysp nowych użytkowników twierdzących że takie posiada xD I że w sumie to dobre na początek, bo ma kontrolę trakcji i ABS xD
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
Czekać tylko, aż na allegro pojawi się S1000RR na ekopalecie
Heheh
300 koni nie wypuszczą na drogę. Pewnie wersja torowa open będzie tyle miała. Na drogę pewnie pójdzie ze 220koni, żeby zagrać na nosie BMW...
Nie zmienia to faktu, że zaraz wysypie się lawina "pałerkomanderóf" i innych box'ów na pełną moc...

300 koni nie wypuszczą na drogę. Pewnie wersja torowa open będzie tyle miała. Na drogę pewnie pójdzie ze 220koni, żeby zagrać na nosie BMW...
Nie zmienia to faktu, że zaraz wysypie się lawina "pałerkomanderóf" i innych box'ów na pełną moc...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl