Jaki motor wybrać
• Strona 1 z 1
Jaki motor wybrać
Siema mam pytanie jaki motor kupić
max budżet MOŻE WYNOSIĆ około 1500 zł.
Chcę jakiegoś crossa który dobrze sprawuje się w terenie,musi mieć troche kopyta.Tak mam 14 lat,ale nie jestem jakimś dzieckiem nie jeżdzę szybko i jak wariat.Myślałem kupić chińczyka dwusetke od kolegi (Jeżdziłem)Bardzo fajna maszynka.
(Może być nawet jakiś droższy cross w dwusuwie)
max budżet MOŻE WYNOSIĆ około 1500 zł.
Chcę jakiegoś crossa który dobrze sprawuje się w terenie,musi mieć troche kopyta.Tak mam 14 lat,ale nie jestem jakimś dzieckiem nie jeżdzę szybko i jak wariat.Myślałem kupić chińczyka dwusetke od kolegi (Jeżdziłem)Bardzo fajna maszynka.
(Może być nawet jakiś droższy cross w dwusuwie)
- pitrek
- Świeżak
Kolego, za 1500zł nie kupisz zadbanego simsona, ba nawet dobrego roweru w takiej kwocie nie dostaniesz a co dopiero mówić o jakimś wyczynowym dwusuwie...oczywiście, może dostaniesz jakąś DT, czy coś w tym stylu, ale drugie tyle będziesz musiał w nią wsadzić, żeby w ogóle jeździła.
Ale ogólnie, temat do zamknięcia za 3...2...1...
1. Masz podpięty temat w jaki sposób zadaje się pytania w tym dziale.
2. Wnioskuję, iż nie posiadasz uprawnień na motocykl, a to jest niezgodne z regulaminem forum.
3. Nie jesteś dzieckiem, ale nie jesteś też dorosłym, każdy był w Twoim wieku i każdy wie, że ma się wtedy mało poukładane w głowie .
Ale ogólnie, temat do zamknięcia za 3...2...1...
1. Masz podpięty temat w jaki sposób zadaje się pytania w tym dziale.
2. Wnioskuję, iż nie posiadasz uprawnień na motocykl, a to jest niezgodne z regulaminem forum.
3. Nie jesteś dzieckiem, ale nie jesteś też dorosłym, każdy był w Twoim wieku i każdy wie, że ma się wtedy mało poukładane w głowie .
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości