Zgubiłem jedyny kluczyk (Honda Hornet cb600 2003r z HISS)
• Strona 1 z 1
Zgubiłem jedyny kluczyk (Honda Hornet cb600 2003r z HISS)
Witam, mam problem jak w temacie, zgubiłem jedyny kluczyk jaki miałem do mojej Hornety i teraz pytanie jakie są wyjścia z tej nie ciekawej sytacji, zakładam że będe musiał wymienić całą stacyjke, moduł HISS ?? korek wlewu... coś jeszcze czy może da sie to jakoś inaczej rozwiązać
- dies111
- Świeżak
Spytaj najpierw w serwisie jakie sÄ… opcje...
Bo dorobiony kluczyk nic nie da...
Trzeba by zakupić kluczyki, stacyjkę, zamki i... komputer ECU...
Możesz też poszukać firm, które usuwają immo... Są takie...
Bo dorobiony kluczyk nic nie da...
Trzeba by zakupić kluczyki, stacyjkę, zamki i... komputer ECU...
Możesz też poszukać firm, które usuwają immo... Są takie...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
Kupujesz kluczyk z transponderem immo, dajesz go do dorobienia i szukasz kogoś kto Ci go zaprogramuje. W niektórych motocyklach np 600rr zaprogramujesz go sam robiąc zworkę na kostce serwisowej i wykonując odpowiednią kombinację włączania i wyłączania zapłonu. Poszukaj może w Hornecie jest podobnie, albo tak jak pisze Miki usuń immo, bo w mototo mało potrzebne.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Szukaj raczej w Polsce... To są specjalistyczne serwisy... My jak walczyliśmy z kompem od 929, to tylko jeden serwis w Polsce to robił, ale bij zabij nie pamiętam jaka to firma i skąd...
Odbywało się to na zasadzie wysyłasz, odsyłają za pobraniem...
Jest jeszcze jedna opcja... Czy tańsza nie wiem... Można kupić kompa od amerykańca... Zazwyczaj one nie mają hiss'a...

Odbywało się to na zasadzie wysyłasz, odsyłają za pobraniem...
Jest jeszcze jedna opcja... Czy tańsza nie wiem... Można kupić kompa od amerykańca... Zazwyczaj one nie mają hiss'a...
Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości