[Skutery Vespa] Vespa (1946)
• Strona 1 z 1
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Sprzęt dla kobiet i homoseksualistów. Nigdy nie rozumiałem i nigdy nie zrozumiem (pewnie dlatego, że z całego serca nie chcę) mody na to paskudztwo. Już Romety miały więcej stylu niż to.<br><hr>PinKee
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie gadaj Vespa jest ładna. Najładniej wyglada jak stoi , przed kawiarenką , w ciasnej uliczce, we Włoszech.<br><hr>Trojan86Komentatorzy napisał(a):Sprzęt dla kobiet i homoseksualistów. Nigdy nie rozumiałem i nigdy nie zrozumiem (pewnie dlatego, że z całego serca nie chcę) mody na to paskudztwo. Już Romety miały więcej stylu niż to.<br><hr>PinKee<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nope. Still shit<br><hr>bulletKomentatorzy napisał(a):Sprzęt dla kobiet i homoseksualistów. Nigdy nie rozumiałem i nigdy nie zrozumiem (pewnie dlatego, że z całego serca nie chcę) mody na to paskudztwo. Już Romety miały więcej stylu niż to.<br><hr>PinKee<br>Komentatorzy napisał(a):Nie gadaj Vespa jest ładna. Najładniej wyglada jak stoi , przed kawiarenką , w ciasnej uliczce, we Włoszech.<br><hr>Trojan86<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nope. Still shit<br><hr>bulletKomentatorzy napisał(a):Sprzęt dla kobiet i homoseksualistów. Nigdy nie rozumiałem i nigdy nie zrozumiem (pewnie dlatego, że z całego serca nie chcę) mody na to paskudztwo. Już Romety miały więcej stylu niż to.<br><hr>PinKee<br>Komentatorzy napisał(a):Nie gadaj Vespa jest ładna. Najładniej wyglada jak stoi , przed kawiarenką , w ciasnej uliczce, we Włoszech.<br><hr>Trojan86<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości